Mit vegyek a tanárnőnek karácsonyra? 55 éves.
Figyelt kérdés
Azt beszéltük meg mindenki visz valami apróságot. Kisebb pár száz ft os dologra gondoltam. Szerény kinézetű, általában barnába öltözik és nem visel ékszert, rendes, segítőkész. Nem tudom, hogy mi érdekli. Olyan ötlet lenne a legjobb aminek örül is.2016. dec. 9. 13:11
1/4 anonim válasza:
Hát parszaz ft.ból nagy csoda nincs.
De pl. jövő évi asztali naptár, illatos gyertya, és csinalhstnal vmi sajat keszítésű akarmit...szrtem azt ertekelné..:-)
2/4 anonim válasza:
Egy kisebb cserepes virág, hógömb, különféle kis karácsonyi díszek -akár konyhába is-
3/4 anonim válasza:
ultetett repa petrezselyem? vagy kalacs
4/4 anonim válasza:
Szerintem(is) a gyertya vagy valami kis karácsonyi dísznek örülne,akár kézzel is készítheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!