Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Főleg a pasik tanácsa érdekeln...

Lilcsikee kérdése:

Főleg a pasik tanácsa érdekelne. Barátomnak szeretnék ajándékot venni, de nem tudom mit?

Figyelt kérdés
Illetve ötletem van, méghozzá valami amin közös képek vannak. Na most az van, hogy nem tudom hogy plüss maci legyen, vagy egy sima párna? Ha van még ötletetek szívesen meghallgatom
2016. dec. 2. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehetek őszinte?

Ha igen akkor mondom. Felejtsétek már el ezeket a giccses fényképes macikat, párnákat. Lehet ti lányok odavagytok érte, de mi nekünk csak porfogó. Nem bántásból de a padláson 4 olyan párna van amit a régi barátnőimtől kaptam. Mind fényképes. Akkor amikor megkaptam persze mosolyogtam, megköszöntem mert bunkó nem vagyok, de már akkor értelmetlennek tartottam.

Jó ajándékot akarsz adni? Akkor adj inkább különleges csokit. A fiúk 99%-a imádja az édességet. Még a saját sütött sütivel is nagyobb örömet szerzel.

23/F

2016. dec. 2. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Elsőnél ott a pont... Valami nagyon finom sütit süss neki!
2016. dec. 2. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igen... Van benne igazság, a pasikat a hasukkal lehet megfogni. ;)
2016. dec. 2. 22:14
 4/8 anonim válasza:
Hát nem tudom...ez egy elég "klisés" ajándék, ha már képekkel akarsz vmit, inkább vegyél papír írószerboltban egy óriási színes papírt, és arra ragaszgasd a képeket, írj hozzájuk vmi vicces/személyes szöveget..ragaszthatsz más emlékeket is..mondjuk mozijegyet...:) sztem sokkal nagyobb örömet szereznèl vele..egyrésztről látszódna hogy tényleg foglalkoztál vle és nem csak annyira hogy kiválasztasz két képet majd elmész a boltba aztán csá..hanem időt fordítottál rá, saját kezeddel csináltad :)
2016. dec. 2. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Szakadjatok le erről a képes dologról.

Süss, főzz, vagy tedd magadévá az ágyban valami extra módon.

2016. dec. 3. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Ajándékozhatsz élményt is. Pl. Kettesben elmentek valahova, vagy készíthetsz ppt-t kettőtökről. Teszel bele képeket magatokról, vicces szövegeket írsz hozzá, kicsit animálod, keresel valami jó kis zenét aláfestésnek, és ketten megnézitek. Utána meg valami közös program, akár az ágyban. ;)

Szerintem egy egész testes masszázsnak is örülne. :)

2016. dec. 3. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:

33 éves férfi vagyok,barátnőm 27 éves!

DE eszem ágába sem volt karácsonyra ilyeneket adni neki,sem kapni! Most évfordulonkra csináltattam közös képekből képkeretet 4. évfordulóra..karácsonyra eszembe sem jutna semmi ilyen!

Van hobbija?

Vagy amit szeretne?

2016. dec. 3. 12:58
 8/8 anonim válasza:
én is ilyesmit akartam barátomnak,de most ,hogy látom hogy ennyien leszavazták,lehet mást kéne :D
2016. dec. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!