Főleg a pasik tanácsa érdekelne. Barátomnak szeretnék ajándékot venni, de nem tudom mit?
Lehetek őszinte?
Ha igen akkor mondom. Felejtsétek már el ezeket a giccses fényképes macikat, párnákat. Lehet ti lányok odavagytok érte, de mi nekünk csak porfogó. Nem bántásból de a padláson 4 olyan párna van amit a régi barátnőimtől kaptam. Mind fényképes. Akkor amikor megkaptam persze mosolyogtam, megköszöntem mert bunkó nem vagyok, de már akkor értelmetlennek tartottam.
Jó ajándékot akarsz adni? Akkor adj inkább különleges csokit. A fiúk 99%-a imádja az édességet. Még a saját sütött sütivel is nagyobb örömet szerzel.
23/F
Szakadjatok le erről a képes dologról.
Süss, főzz, vagy tedd magadévá az ágyban valami extra módon.
Ajándékozhatsz élményt is. Pl. Kettesben elmentek valahova, vagy készíthetsz ppt-t kettőtökről. Teszel bele képeket magatokról, vicces szövegeket írsz hozzá, kicsit animálod, keresel valami jó kis zenét aláfestésnek, és ketten megnézitek. Utána meg valami közös program, akár az ágyban. ;)
Szerintem egy egész testes masszázsnak is örülne. :)
33 éves férfi vagyok,barátnőm 27 éves!
DE eszem ágába sem volt karácsonyra ilyeneket adni neki,sem kapni! Most évfordulonkra csináltattam közös képekből képkeretet 4. évfordulóra..karácsonyra eszembe sem jutna semmi ilyen!
Van hobbija?
Vagy amit szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!