Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek jó ajándék egy...

Szerintetek jó ajándék egy kaktusz és egy bögre egy fiúnak akit annyira nem ismerek?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam de 9.es vagyok és annyira még nem ismerem....szerintetek jó ajándék? Vagy ha nem akkor mit vegyek neki? :/ 15/L

2016. nov. 25. 19:25
 1/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy mit adsz neki ha alig ismeritek egymást.
2016. nov. 25. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Élő dolgot (állat, növény) nem érdemes ajándékozni.
2016. nov. 26. 06:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Mekkora hülyeség!

Kaktusz? Karácsonyra?

Kaktuszt akkor ajándékozunk, ha megbántott valaki, kiscsibe!

De sosem karácsonykor!

2016. nov. 26. 09:45
 4/7 anonim válasza:

3-asnak: 30 éve talán még így volt, de most a tizenévesek közt szerintem mindegy (még az is lehet, hogy néha ezek a pernahajderek páros számú virágot adnak)

A kérdésre válaszolva, elég semleges, ha ezt adod nem baj, bár utána csak porfogónak lesznek jó. Szerintem itt nincs szükség tárgyi ajándékra, inkább vegyél neki pár fajta édességet, esetleg ropogtatni valót (tuc keksz pl elég finom), aztán valami szalaggal átkötve odaadod.

Szerintem többre megy vele, én legalábbis örültem volna neki. Bár én már általánostól utáltam ezt az egész osztályban-húzós marhaságot.

2016. nov. 26. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha cigizik vegyel neki diszes gyujtot. Csokit. Piat.
2016. nov. 26. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Tuc kekszet? :DDD

Vegyél neki egy öngyújtót!

2016. nov. 26. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Tavaly én is bajban voltam ajándékozás terén, ugyanis én sem ismertem szinte senkit.

Nekem szerencsém volt, mert az egyik lány nagyon jóba volt vele, és feltűnés nélkül tudta kifaggatni, hogy miket szeret:D

Ha pl. van egy játék amivel szeret játszani, vagy esetleg van kedvenc hobbija akkor azzal kapcsolatos dolgot is lehet venni.

Azóta jóba lettünk a sráccal és szinte mindig emlegeti az ajándékot, szóval nagy sikere volt:D

Ja igen, és süthetsz is neki valami finomat!:)

2016. nov. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!