Szerintetek jó ajándék egy kaktusz és egy bögre egy fiúnak akit annyira nem ismerek?
Mekkora hülyeség!
Kaktusz? Karácsonyra?
Kaktuszt akkor ajándékozunk, ha megbántott valaki, kiscsibe!
De sosem karácsonykor!
3-asnak: 30 éve talán még így volt, de most a tizenévesek közt szerintem mindegy (még az is lehet, hogy néha ezek a pernahajderek páros számú virágot adnak)
A kérdésre válaszolva, elég semleges, ha ezt adod nem baj, bár utána csak porfogónak lesznek jó. Szerintem itt nincs szükség tárgyi ajándékra, inkább vegyél neki pár fajta édességet, esetleg ropogtatni valót (tuc keksz pl elég finom), aztán valami szalaggal átkötve odaadod.
Szerintem többre megy vele, én legalábbis örültem volna neki. Bár én már általánostól utáltam ezt az egész osztályban-húzós marhaságot.
Tuc kekszet? :DDD
Vegyél neki egy öngyújtót!
Tavaly én is bajban voltam ajándékozás terén, ugyanis én sem ismertem szinte senkit.
Nekem szerencsém volt, mert az egyik lány nagyon jóba volt vele, és feltűnés nélkül tudta kifaggatni, hogy miket szeret:D
Ha pl. van egy játék amivel szeret játszani, vagy esetleg van kedvenc hobbija akkor azzal kapcsolatos dolgot is lehet venni.
Azóta jóba lettünk a sráccal és szinte mindig emlegeti az ajándékot, szóval nagy sikere volt:D
Ja igen, és süthetsz is neki valami finomat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!