Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek az apósomnak?

Mit vegyek az apósomnak?

Figyelt kérdés
Láttam már hogy létezik itt ez a kérdés,de nem sok hasznos válasz érkezett rá.Szóval,alkoholt iszik héna,de sokszor kap ajándékba és elég sok összegyűlt neki,így azt kizártam.Sok mindene van nem szeretnék kacatokat venni,egy nem túl drága de szép karórára gondoltam,de igazából nem láttam még rajta ilyesmit...Mit lehetne venni olyan dolgot ami egyszerű,nem kacat és örülne neki?!

2016. nov. 15. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én piát fogok venni, mert sosem örül semminek amit veszek. Minden évben töröm a fejem, de sose jó, hiába az érdeklődésének megfelelő tematikájú dolgot veszek.

Sokat nem tudok rá költeni, pláne hogy nem vagyok a szíve csücske, inkább olyanokra költöm a pénzem nagyobb részét, akik szeretnek.

2016. nov. 15. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Én pont azért erőlködök ennyire a dolgon,mert nagyon jó ember,csak nem ismerem annyira hogy tudjam éppen mi hiányzik az életéből...Tehát megérdemelne valami jobb ajándékot.Szerencsém van mert az anyósom is kedvel,és én is őt.Csak ilyenkor többet stresszelek azon,hogy mit kéne nekik venni,aminek örülnek is,és hasznos.
2016. nov. 15. 17:46
 3/4 anonim válasza:

Penztarca, irattarca, autos taska?

Jo neked, hogy ilyen rendes aposod van, en eljutottam arra a szintre, hogy iden mar nem is veszek/veszunk neki semmit, mindent csak leszarozott.

2016. nov. 16. 17:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget,a pénztárca nem rossz ötlet de idén karácsonyra sikerült a végén kitalálnom.Jövőre beiktatom indulónak a pénztárcát is :D Idénre egy szép kis borotválkozáshoz való szettet néztem ki,van benne egy biztonsági borotva,borotva ecset,ezekhez egy állvány,egy tálka és abba való borotválkozó szappan.Elég jól mutat egyben,elég férfias,és após általában borotválkozik :D

Szerencsére az exem szülei is rendesek voltak,én eddig nem nagyon fogtam ki gonosz após anyós párost.Viszont nekem van más családtagom aki semminek sem tud örülni.

2016. nov. 17. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!