Karácsonyi ajándék (ötletek) tanárnak?
Sziasztok!
Szeretném a kémiatanáromat, aki egyben osztályfőnököm is, megajándékozni, egyféle gesztusként kifejezvén azt hogy hálás vagyok mindazért amit eddig tett az osztályért, és értem. Mivel közeleg a karácsony, úgy gondoltam ez egy megfelelő alkalom lenne.
Nem szeretnék semmi drágát, inkább valami kézzel készített dolgot, viszont roppant módon unkreatív vagyok, mikor ajándékozásra kerül a szól. Valakinek nincs esetleg valami frappáns ötlete?
Cukor kristályosítása: https://www.youtube.com/results?search_query=crystallize+sugar
Készíthetsz neki egy szép fotókönyvet is, mondjuk érdekes anyagokkal, pár szép szóval róluk. Vagy nevezetes kémikusokkal.
Ha van egy kis kézügyességed, akkor faraghatsz is neki valami szép kémiai dolgot, mondjuk egy endorfin-molekulát, egy szép nagy fa Periódusos Rendszert, azt még ki is festheted, vagy egy csini kristályt.
Esetleg veszel hat feles poharat, belegravírozod a C, H, N, O, S és P betűket, és "ihat szerves kémiát". :)
Valami különleges teaválogatás, ami lehet akár egyedi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!