Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Valami megoldás a vásárlási...

Valami megoldás a vásárlási utalványra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hamarosan édesanyámnak születésnapja lesz és arra gondoltam vennék neki egy cipőt mert arra panaszkodik, hogy az övé beázik.

Ha én vennék neki egyet, akkor biztos nem tetszene neki, ezért gondolkodom vásárlási utalványon. Na most a kérdésem az, hogy hol érné meg legjobban?

- Olyan helyen akarom, ahol sok választék van

- Az ár lehetőleg 100%-át fedje (tehát ne olyan vásárlási utalvány legyen, ami csak kedvezményt ad, hanem pl bizonyos árig bármit meg lehet vásárolni, annyi még belefér, ha 90%-os kedvezmény van bizonyos termékekre)

- Lehetőleg Szegeden lehessen beváltani

Nem vettem még életeben vásárlási utalványt, ezért abban is segítségeteket kérném, hogy mégis mi a folyamata ennek? Bemegyek a boltba és mondom, hogy kérek egy ilyen meg ilyen utalványt?

Előre is köszi!

2016. okt. 17. 17:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem, hogy néztem ezeket az Erzsébet utalványokat. De azt nem találtam, hogy esetleg melyik cipőboltokban elfogadott.
2016. okt. 17. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

A neten megnézed Szegeden melyik boltban fogadják el az Erzsébet utalványt.

Vagy megmondod anyukádnak x összegért választhat magának cipőt ajándékba, nézze ki, te meg kifizeted. Nem beázós cipők vannak Decatlonban. Ott kapható ajándékutalvány, a többi cipőboltnak általában ez a szolgáltatás nem az erőssége. Nem vagyok szegedi, nem tudom ott milyen boltok vannak, gondolom a nagyobb láncok képviseletei ott is jelen vannak: Sepa, Deichman.

2016. okt. 18. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Deichman-ban, Humanicban lehet ajándékutalványt venni, Te megmondod milyen összegben, és általában egy plasztik kártyát adnak, szép borítóval.
2016. okt. 19. 10:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm! :)
2016. okt. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!