Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek anyósomnak, ha...

Mit vegyek anyósomnak, ha mindene megvan?

Figyelt kérdés

Évek óta özvegy (fiatalon, 45 évesen lett az).

Amit ő vagy anno a párom szeretett volna, mindent megvett.

Az egyetlen dolog, amije még nincs de nagyon szeretne, az egy unoka.

Ez viszont még korai.

Valami élményre gondoltam, de nincs ötletem.

Köszönöm az ötleteket.

2016. okt. 4. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikusok: ékszer, virág, könyv

Élmények: a rászánt kerettől függően lehet koncert, színház, wellness-hétvége - ezek persze két személyre, valakit vigyen magával. Aztán lehet gokartozás (ha szeret vezetni), szabadulószoba akár a családdal, sétarepülés, városnézés hajóról Budapesten akár vacsorával (szintén két fős), fürdőbelépő (a Rudasba van ebéddel együtt potom 5 ezer forint körüli áron), állatkert - az is csodás stb. fess neki utalvány (fessneki.hu), ott festhet magának festményt.

2016. okt. 4. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki egy tévét, vagy reklámújságot, egyből rájön, hogy nincs meg mindene :) Viccet félretéve(bocs, nem hagyhattam ki), wellnesst vagy ilyesmit?
2016. okt. 4. 22:24
 3/7 egybaba válasza:
70%

45 évesen sokan szeretik a latin tánciskolákat.

esetleg megkérdezni és egy bérlet ?

2016. okt. 4. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem az anyósodat, úgyhogy (hasonló helyzetben lévén) magamból tudok kiindulni. Élményeket gyűjtök, nagyon élvezek mindent, ami szép, zenétől a tájakig, és kipróbálok új dolgokat. Pl. a könnyűbúvárkodást, és kacérkodom a gondolattal, hogy programozást tanuljak.:-) Imádok utazni is, ahhoz pl. mindig lehet valami hasznos kütyüt ajándékozni, adapterszettet, ledes olvasólámpát, bőröndhuzatot, zárható csomagszíjat stb. Vagy befizethetitek hőlégballonozásra, tandemugrásra, ha bevállalósabb, vagy ha szeret vezetni, akár Forma-1 autó kipróbálására. Keret kérdése és vállalkozókedv kérdése.:-)

Amíg írtam, találtam egy oldalt, itt nézz körül:

[link]

2016. okt. 4. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Színházjegy?
2016. okt. 5. 05:25
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Valami hobbija valószínüleg van, ahhoz kapcsolódó ajándék jó lenne, még akkor is, ha nem "értékes" pénzben kifejezve:

pl ha szeret kézimunkázni, akkor ahhoz való alapanyagok, ha olvasni szeret, egy olyan könyv, ami stílusban passszol a meglévökhöz (vagy esetleg könyvutalvány - akkor ö tudja kiválasztani, ami érdekli), ha utazni szeret, akkor befizetni valami szép útra, ha szereti, akár lehet egy wellness-üdülés is.

A lényeg, hogy olyasmi legyen, ami neki érdekes, ne a pénzt nézd, hanem az élményt, amit adna neki.

Mellesleg nagyon szép töled, hogy ennyire pozitívan állsz hozzá, amikor a legtöbben - sajnos - alapból elutasítják az anyóst és a legtöbb ember szerint "kötelezö" útálni öt.

2016. okt. 5. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, vicces kivul, az értő olvasás sokaknak nem megy: nem 45 eves, hanem 45 evesen lett özvegy. OMG...

Szerintem is valami elmeny lenne jo.

2016. okt. 5. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!