Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Kedves szulok! 3,5-6 es 8...

Kedves szulok! 3,5-6 es 8 eves fiunak milyen ajandekot lehet venni?

Figyelt kérdés

Ruhat nem merek a meret miatt. A kicsibwk 28as!!! laba van. Nuncs senmilyen komoly alkalom, csak vennek valami hasnosat vagy kreativat vagy szorakoztatot, barmit.

A kicsinek talaltam egy interaktiv jatekot. Valami pluss egy kepernyovel kerdez vmit. Pl. Ez zold? Es valaszolbi kell ra. Magyar. As tok jo szerintem.

2016. szept. 23. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy jó nagy legókészlet mindhármuknak biztosan öröm lenne, és igaz, hogy drága, de ha azt nézed, hogy három fiúnak lesz, úgy már megéri.

És egészen biztosan nem fog két hét múlva a sarokban porosodni! (Nálunk az összes plüssnek és hasonlónak ez lett a sorsa.)

A zenélő, beszélő játékoktól a szülők kapnak rövid idő alatt idegbajt, többé abba nem tesznek elemet. :D

2016. szept. 23. 13:46
 2/8 kovpet válasza:
Társasjáték? Focilabda? Ezekkel együtt is játszhatnak.
2016. szept. 23. 13:59
 3/8 anonim válasza:
Tudom hogy drága, de pont ma voltam szétnézni a játéküzletbe, és találtam egy zongoraszőnyeget. Jó nagy, rálépnek zenél. Egy 3 és egy 10 éves fiam van, közös ajándék lesz, tök jópofa, szerintem szórakoztató az egész családnak. Amúgy 12.000.- . Szal drága, de ha elosztod háromba, úgy nem sok szerintem.
2016. szept. 23. 14:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszi nektek.

Azert gondoltam jo otletnek az a beszelo jatekot mert tanulhat belole/tole. Szerintem jo pofa. Kerdez es ha rosszul valaszol a gyerek akkor ujra probalkozhat.

Az ar igazabol mindegy ez a fenti is 20.000 korul van.

A lego egy masodikosnak meg oke? :D nem unalmas? Van Playstationuk azt tudom.

2016. szept. 23. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok: nekem már 12 a fiam, de a mai napig elvan a legóval, csak már nem házikót épít, hanem komoly "harcjárműveket". Sőt, a lányom is szereti, neki van hozzá lányos kiegészítő, meg ugye az alapkészlet. Az sem ritka, ha együtt játszanak vele.

De a társas sem rossz ötlet, azok se olcsók, viszont három gyerekre elosztva megéri megvenni. De jól meg kell válogatni, hogy a legkisebb se maradjon ki, és a legnagyobb is élvezze még.

2016. szept. 23. 14:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Monopoly? Vagy hasonlo? Ez tok jo otlete. Mi az amivel mind 3 ellenne? Gondolom nem sakk. :)))

Koszi. Sokat segitettel. /nincs gyerekem igy nem eggszeru./

2016. szept. 23. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem amivel mindhárom el tud lenni, az a legó, a Hot wheels pálya autókkal, ilyesmi.

A társasjáték nem jó ötlet, mert ami egy 3,5 évesnek való, az nem köti le a 8 évest. AMivel meg a 8 éves játszana, azzal nem tud a 3,5 éves.

2016. szept. 23. 15:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Vehetek 2-3 jatekot is. Csak otleteket adjatok kerlek. A monopoly az egyv3 evesnek a

Sajnos tul bonyolult. Es 23 evesen is el vagyok vele.:))

2016. szept. 23. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!