Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hol tudok ilyet venni?

Hol tudok ilyet venni?

Figyelt kérdés
Az eggyik ismerősömnek szeretnék valamilyen "programot" venni, valami olyasmit hogy van egy papir és azt bármikor beválthatja,mert nem tudom mikor ér rá. Nem tudom hogy hol tudnék ilyet venni. Ha ti már vettetek valakinek vagy kaptatok vagy esetleg ha tudjátok hol lehet ilyet venni kérlek segítsetek...
2016. szept. 19. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen papir ajandekutalvany?
2016. szept. 19. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Bemész a kiszemelt helyre és befizetsz X forintot, ők meg adnak egy ajándékutalványt.
2016. szept. 20. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kb barhol mukodik... Ahogy mar elottem mondtak, bemesz egy ruhaboltba, elektronikai uzletbe, konyvesboltba, kalandparkba, aquaparkba, muzeumba stb es kifizetsz (szerintem) tobbet, mint amennyi amugy lenne a szolgaltatas. (Szoval szerintem ha pl 2500 ft egy belepo, akkor 3000 ft-t fognak toled kerni. De ez nem biztos!!!). Olyan helyre menj, ahova biztos vagy bene, hogy a baratod szivesen menne.
2016. szept. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!