Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak a barátomnak?

Mit adjak a barátomnak?

Figyelt kérdés

Júlis elsején leszünk fél évesek. Tudom még van időm de már elkezdtem gondolkozni hogy mit adjak neki. De egyáltalán nem tudom.

Már adtam neki Képeinkel tele párnát, bögrét, csokikat, gravíroztatott ajándékokat és még egy pár mindent. Azért adtam neki ennyi mindent mert volt szülinapja, névnapja, karácsony, valentin nap...

szóval már egy jó pár ünnepet megéltünk.

teljesen kifogytam már az ötletekből hogy mit tudnák adni ezért segítséget kérek!

17/l

2016. máj. 25. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne ilyen kacatokban gondolkozz, hanem szervezz valami külőnlegessebb programot!
2016. máj. 25. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha szeret sörözni, akkor vegyél neki ilyet, mondjuk én apunak néztem ki:

[link]

2016. máj. 25. 16:23
 3/5 anonim válasza:

Fél év alatt ennyit? 3 év alatt nem adtam ennyi mindent a páromnak... ne a mennyiségben hanem a különlegességben gondolkodj.. na meg a használhatóságban. Egyébként lányok, aki még olvassa annak ajánlom hogy ezeket a saját fényképes dolgokat ne nagyon erőltessétek, mert irtó ciki. A szerelmetek mosolyog, hogy jajj de cuki, de biztos van más is aminek jobban örülne. :) Ha van valami különleges dolog amit szeret, hobbi, film, játék, stb azzal kapcsolatban meglephetnéd. Mondjuk valami olyannal amire nem is számított (csak utalt rá párszor hogy érdekli pl).

A barátom és én mérnöknek tanulnunk így egyszer egy olyan kulcstartóval leptem meg ami egy villáskulcsra hasonlít. Nagyon bejött neki, vállalható is ( férfi létére nem szivecskés, cuki-muki rózsaszín-piros).

Valami ilyesmiben gondolkodnék :)

2016. máj. 25. 17:11
 4/5 anonim válasza:

Egyébként a tárgyi ajándékon felül még szép gesztus: vacsorát főzöl neki, sütit/tortát sütsz neki, masszás, piknik, kirándulás.. :)

(előző voltam )

2016. máj. 25. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
EB jegyeket.
2016. jún. 7. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!