Milyen ajándék ötleteitek vannak 0-3 éves korig?
Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 17:19
2/12 anonim válasza:
Bármilyen játék, aminek a csomagolásán ez van feltüntetve. Ha szívatni akarod a szülőt, akkor olyan, ami magától megy, zenél, villog, stb.
3/12 anonim válasza:
Valami aranyos plüss, például mackó :)
4/12 anonim válasza:
Ez túl tág határ. Újszülöttnek kistakaró, vagy szundikendő. Egyévesnek formabedobó. Két évesnek kismotor. 3 évesnek akár színes ceruza, vagy futóbicaj.
6/12 anonim válasza:
Nekem 2 évesem van, örülök ha megkerdezik mi kéne neki... Az irányvonalat meg szoktam adni, nem konkrét dolgot mondok.
Így nincs pl 4 formabedobónk ;)
Amúgy tényleg baromi gáz ez a 0-3év tartomány mert hónapról hónapra egyre ügyesebb, egyre másabb dolgok érdeklik.
Meg jó lenne tudni fiú-e vagy lány, meg hogy mennyit szánsz rá?
7/12 A kérdező kommentje:
Kisfiú. Kisebb ajándékra gondoltam a szülinapjára. Hasznosak a válaszok köszönöm őket ezúton :)
2016. máj. 8. 21:24
9/12 anonim válasza:
0 és 3 között. Biztos ő sem tudja pontosan...
10/12 anonim válasza:
En vettem egy rakas szines zoknit, homokozo keszletet. (> 2000 forint )Azelott felhuzas muanyag autot vettem nekik, amit azonnal a szajaba vett es csak eveskor kop ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!