Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ez jó ajándék egy tanárnak?

Ez jó ajándék egy tanárnak?

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni, ballagni, és az egyik tanárom (aki egyébként rendes tanóra keretein belül már nem tanít) rengeteget segít nekem felkészülni az egyetemi felvételi vizsgámra, és ezért nagyon hálás vagyok neki.

Gondoltam, hogy csinálok neki egyszerű pici cserepekből egy aranyos kis figurát, amire ráírok valami köszönetmondás félét. (meg mellé valami bonbon, vagy bor). Ez szerintetek jó ötlet?

2016. ápr. 12. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:

ez teljes mértékben attól függ, hogy milyen az a tanár

ha szereti az ilyen figurákat, akkor jó ötlet

2016. ápr. 12. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én könyvet adtam a tanáromnak még 15 éve. Tanár lettem, és könyvnek tényleg örülnék. :)
2016. ápr. 13. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Még hányszor kérdezed meg? Nagyon jó választ kaptál múltkor: nem lehet tudni, tanártól függ. Képzeld, mi tanárok is különböző személyiséggel rendelkezünk.
2016. ápr. 13. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Én először írtam ki ezt a kérdést :D

De köszönöm a válaszokat :)

2016. ápr. 14. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!