Szerintetek ez jó ajándék? Ha nem, mit ajánlanátok?
Már 1,5 éve vagyok ezen az osztályon és nagyon hálás vagyok az orvosoknak, nővérkéknek. Nemsokára itt a kezelés vége és gondolkoztunk kéne venni nekik valamit. Arra gondoltunk hogy veszünk kávét, teát, csokit stb. és belerakjuk egy szép dísztasakba. Vagy mit vegyünk nekik?
15/L
Szerintem jó ötlet!
Tehetnétek bele egy cetlit és azon szép kis rövid szöveggel megköszönitek nekik. Vehettek illatos gyertyát is! Én azt szép ajándéknak találom!
Nem tudom miért vagy ott 1.5 éve de biztos nem mandulaműtét miatt. Gondolom sokkal komolyabb volt a betegség oka. Ebben az esetben a csoki, tea, kávé nem a legjobb ajándék, főleg ha kötődsz az orvosodhoz, valamelyik ápolónőhöz. Egy egész osztály nővéreinek, orvosainak drága lenne csokit, kávét ajándékozni.
Én a helyedben mindenkinek aki érintkezésben volt veled annak adnék 1 tábla csokit, és a kezelő orvosodnak aki végig veled volt, meg annak a nővérnek aki szintén végig melletted volt valami komolyabb dolgot vennék. Valami maradandót amiről mindig te fogsz az eszükbe jutni..Valamit amit te csináltál..Mondjuk egy közös fénykép bekeretezve, szép idézettel kiegészítve.
Én az orvosomnak aki rákkal kezelt egy keretbe foglalt üveglapot készítettem a kedvenc idézetemmel. Az üvegre középen volt az idézet, és a négy sarkán meg 4 virág volt vésetve. Az idézet azért is volt találó, mert a doki mindenkinek, és nekem is sokszor azt mondta, hogy
ne féljek. Ha legyőzőm a félelmem, meggyógyulhatok..Az idézet is erről szól.
Már 5 éve, hogy oda adtam neki, és nemrég amikor meglátogattam az irodája falán van. Mondta is, hogy minden betegének mutatja, hogy olvassák el, és volt akinek segített is..
Köszönöm a válaszokat
Bár van olyan nővérke aki már nincs itt pl. elment szülni, de neki is valahogy eljuttatom :)
Ők nem a pénzért csinálják, pénzt nem is fogadnak el úgy hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!