Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Sajnos nincs pénzem mit...

Rozaliagyula kérdése:

Sajnos nincs pénzem mit tudnák adni a párom születésnapjára?

Figyelt kérdés
Hello. A páromnak egy hét múlva lesz születésnapja. Meg szeretném lepni valamivel,de sajnos nincsen pénzem. 4éve vagyunk együtt,ezalatt én mindíg kaptam tőle szép ajándékokat l,de nem dolgozok,így mindíg úgy jártam,hogy nekem sosem volt pénzem, hogy neki vegyek valamit. Tudnátok tippet adni? Valami jó ötlet vagy esetleg linket is küldhettek. Előre is köszönöm.

2016. márc. 17. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
SZEX,de extra!
2016. márc. 17. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Süss neki valami finom tortát.
2016. márc. 17. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszadó köszi nem rossz ötlet :D

Második: tortát mindenképp sütök neki

2016. márc. 17. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? mivel 4 éve együtt vagytok, felteszem már elmúltál 18, azaz kb bárhova mehetnél diákmunkásként. elmész 2 hétvégi napra dolgozni, már tudsz neki venni valamit.. vagy ha még a szüleid adnak zsebpénzt, akkor abból összespórolsz neki ajándékra való összeget.

de mivel 1 hét múlva lesz, már erről lekéstél.

süss neki tortát mindenképpen+ házilag csinálj neki valamit, aminek örülne, nem csak porfogó.

ja és mondd meg akkor a párodnak,hogy a te szülinapodra ne vegyen ajándékot, mert neked kínos,hogy nem tudod viszonozni.

de amúgy valami élményt is kitalálhatsz. vannak ingyenes rendezvények/koncertek amik érdekelhetik.

de akár otthon is főzhetsz vacsit, meg szépen feldíszítheted a lakást.

2016. márc. 17. 12:43
 5/5 anonim válasza:
Nőnél ez nem fontos! Sosem vártam el semmit. Aminek örültem azt meg ingyen tudod adni a párodnak.
2016. márc. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!