Mi volt az eddigi legjobb ajándék amit kaptál?
Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 11:51
1/18 anonim válasza:
Egy élő kutya (1 hónapos volt akkor).
2/18 anonim válasza:
Egy autó (nem kell bmwre gondolni) oreg kis golf
4/18 anonim válasza:
Ha a legértékesebb, akkor egy arany nyaklánc-kalánc-gyűrű-medál-fülbevaló szett amit a nagymamámtól kaptam( évekig spórolt a nyugdíjából).
Ha az amelyiknek leginkább örültem, akkor az egy Spuce Girls spray amit 8 évesen kaptam a barátnőmtől szülinapomra. Nagyon menő csaj volt akinek ilyenje volt:-)
7/18 anonim válasza:
Igazából nem nagy dolog, de én egy fekete, csipkés alkalmi ruhának örültem a legjobban, még 13 éves koromban. Nem volt drága, semmi különleges nem volt rajta, de az volt az első ilyen "kiöltözős" ruhám, amiben végre csinosnak éreztem magam:)
8/18 anonim válasza:
A 16.születésnapomra kapott első bicskám amit édesapámtól kaptam.
9/18 anonim válasza:
1 parfüm,de csak azért,mert a fiamtól kaptam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!