Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Nyitva lesz-e holnap?

Nyitva lesz-e holnap?

Figyelt kérdés
Nalunk 24-en delutan lesz ajandekozas, es az egyik csaladtagomnak meg nem vettem ajandekot. Ha holnap(24-en) elmegyek a Media Marktba es cetelem hitelre szeretnek venmi valamit akkor azt meg tudom oldani, vagy a cetelem/media markt(esetleg mindketto) zarva van?
2015. dec. 23. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
12-ig nyitva vannak. Ki nem hagynák a hozzád hasonlók vásárlásból eredő hasznukat.
2015. dec. 23. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Hitelre ajándékot? Hülyeség.
2015. dec. 23. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:

1# Köszönöm a gyors választ! :)

2# Ha olyan fontos lenne neked a bizonyos személy, mint nekem hidd el te is vennél így ajándékot.

2015. dec. 23. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elég szánalmas,hogy az utolsó pillanatba jut eszedbe egy tényleg fontos hozzátartozód ajándéka.. ezek szerint eddig mindenre ráértél,csak az ő ajándékára nem. Nem elég,hogy még holnap délig is bennt kell lenniük az embereknek,de te még a hiteles vásárlásoddal traktálod az ügyintézőket. Ügyes vagy.
2015. dec. 23. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugyes voltal, jar a keksz. Honnan tudod, hogy mire van idom es mire nem? Sajnos az utolso pillanatra maradt az ove.. Az ugyintezo pedig azert van, hogy segitsen, nem azert, hogy csak uljon ott.
2015. dec. 23. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:

5

Jólvan,menjél csak,de aztán délig intézd ám el,nehogy durcizz ha bezár délben a bolt! :D

2015. dec. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!