Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Gépészmérnök hallgatónak ajándék?

Gépészmérnök hallgatónak ajándék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátom gépészmérnök hallgató. Nagyon szeretnék neki valami hasznosat venni, tekintve, hogy mostanában más se érdekli, csak az ilyen jellegű dolgok (szakkönyvek, segédeszközök). Tudnátok segíteni nekem? Elég sok mindene van már, körzőkészlet, vonalzó készlet....

Bármi jó lenne, ha tudnátok mondani! :D

2015. dec. 12. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy jó tolómérőt. Vagy nekem. Mitutoyot, ha lehet.
2015. dec. 12. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsot, sajnos pont ezt kért a szüleitől is : D nem hogy tőlem kérte volna.

valami más?

2015. dec. 12. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Mekkora összeget szánsz erre?
2015. dec. 13. 14:02
 4/7 anonim válasza:

Rajztáblának örülnék:D Bár nem olcsó. Igazából egy jó vonalzókészletnek is. Mm ami nem ilyen gagyi. A sárga rotringok jók. Vagy csinálj neki egy üvegtáblát, amin a rajzokat át lehet húzni. A lényege, hogy alulról jól meglehessen világítani és így egyik lapról a másikra királyul átlehet húzni a rajzot.

Ezen kívül, vehetsz neki házikat (ez csak vicc). :D

Én a legjobban krediteknek örülnék. (És ez nem volt vicc :D :( )

2015. dec. 13. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Jok, amiket az utolso valaszolo mondott, csak az a baj, hogy elso 1-2 felev utan nem venne hasznat pl egy rajztablanak, vagy "uvegezo keszletnek" (persze ha nem tetszik meg neki annyira az a par tantargy, hogy marad meg nehany felevet pluszban :D )
2015. dec. 13. 20:31
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. sajnos (igazából nem sajnos) de vannak neki. a rajztáblára szerintem se lenne már szüksége. esetleg valami szakkönyv?
2015. dec. 14. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha egy 5 ezer Ft-os Varga, Boyki vagy Bock vörös, száraz MERLOT vagy Cabernet Sauvignon bort veszel neki hidd el, nagyon nagyra fogja értékelni. (Viccen kívül !!)
2015. dec. 31. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!