Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Meg mit vegyek neki?

Meg mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

Ugye most jon a karacsonyi idoszak es hat mar van egy ket dolog amit fogok adni a baratnomnek

-nagyobbacska pluss kameleont

-csomo rajzot tolem amirol meg nem tud(szerelmes idezetekkel)

-illatos gyertya

-szivecskes bogre

-szivecske alaku kis ajandek

-konyv

Es meg gondoltam arra hogy kap meg egy karkotot es valami testapolos,kremes,parfumoskeszletet vagy egy nagyobb szines ceruza keszletet mert nagyon szeret rajzolni

Amugy ez az elso karacsonyunk. 4 honaposok leszunk 26-an. Es ezaltal ugy gondoltam hogyeg arra is kellene valamit adnom neki.

Meg valami otlet? Suti?

Meg mit ajanlotok?

2015. dec. 11. 16:10
 1/6 anonim válasza:
Szerintem ez így bőven elég :)
2015. dec. 11. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Meg akkor is ha 26-an leszunk 4 honaposok?

Elvegre arra az alkalomra is viszek valami ajandekot.

(Tavkapcsolatrol van szo. Budapest-Bukarest utoljara a nyari szunetben talalkaztunk)

2015. dec. 11. 16:29
 3/6 anonim válasza:

Szerintem ha ilyeneket adsz gyereknek fogja magát érezni.

Én személy szerint nem vinnék neki ennyi mindent. Főleg ilyen rajzokat,szivecskés mit tudom én...

Én személy szerint 1 "egyenpólót" csináltatnék,hogy Mr és Mrs, meg a bögre az oké. Ezen felül szerintem ez sok. Nehogy aztán elkényesztesd. Szerintem vidd el vacsizni. Gyertyafény stb. Ne ennyi kacatot adj neki,nem is tudja hová tenni.

18F

2015. dec. 11. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Ahaaa.

De o szereti a rajzokat. Azaz na. Mindig rajzoltunk eguamasnak. O is nekem en is en is neki

2015. dec. 11. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha 14 évesek vagytok, akkor ez oké, felnőtt nőnek nagyon gáz ajándékok, a könyvet és a gyertyát leszámítva. Főleg 4 hónap után.

Kifutnék a világból, ha a férjem ilyen bárgyú módon akarná kifejezni a szerelmét.

2015. dec. 12. 12:23
 6/6 anonim válasza:
Emberek, nemár. Nyilván nem felnőtt emberekről van szó, ha mégis, akkor bocsánat.. De ezek szerintem aranyos ajándékok, pláne, ha ilyen ritkán találkoztok, bár tényleg kicsit sok. De én például örülnék neki. Viszont felesleges az a plusz dolog.. :) Bőven elég ennyi.
2015. dec. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!