Meg mit vegyek neki?
Ugye most jon a karacsonyi idoszak es hat mar van egy ket dolog amit fogok adni a baratnomnek
-nagyobbacska pluss kameleont
-csomo rajzot tolem amirol meg nem tud(szerelmes idezetekkel)
-illatos gyertya
-szivecskes bogre
-szivecske alaku kis ajandek
-konyv
Es meg gondoltam arra hogy kap meg egy karkotot es valami testapolos,kremes,parfumoskeszletet vagy egy nagyobb szines ceruza keszletet mert nagyon szeret rajzolni
Amugy ez az elso karacsonyunk. 4 honaposok leszunk 26-an. Es ezaltal ugy gondoltam hogyeg arra is kellene valamit adnom neki.
Meg valami otlet? Suti?
Meg mit ajanlotok?
Meg akkor is ha 26-an leszunk 4 honaposok?
Elvegre arra az alkalomra is viszek valami ajandekot.
(Tavkapcsolatrol van szo. Budapest-Bukarest utoljara a nyari szunetben talalkaztunk)
Szerintem ha ilyeneket adsz gyereknek fogja magát érezni.
Én személy szerint nem vinnék neki ennyi mindent. Főleg ilyen rajzokat,szivecskés mit tudom én...
Én személy szerint 1 "egyenpólót" csináltatnék,hogy Mr és Mrs, meg a bögre az oké. Ezen felül szerintem ez sok. Nehogy aztán elkényesztesd. Szerintem vidd el vacsizni. Gyertyafény stb. Ne ennyi kacatot adj neki,nem is tudja hová tenni.
18F
Ahaaa.
De o szereti a rajzokat. Azaz na. Mindig rajzoltunk eguamasnak. O is nekem en is en is neki
Ha 14 évesek vagytok, akkor ez oké, felnőtt nőnek nagyon gáz ajándékok, a könyvet és a gyertyát leszámítva. Főleg 4 hónap után.
Kifutnék a világból, ha a férjem ilyen bárgyú módon akarná kifejezni a szerelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!