Milyen ajándékkal lephetném meg a férjem karácsonyra? Valami olyat szeretnék adni, amit én készítenék neki! Valami kreativ dologra gondoltam!
En gyakran keszitek kulcstartokat. Probalkozhatsz ezzel. Rengeteg kreativ otletem van, de ha mindet leirnam...
En is jobbszeretek egyedit adni a huzottjaimnak, csaladtagjaimnak...
Ha irsz privatot akkor meg rengeteg, remek ajandekot tudok "mondani".
Koszonom mindenkinek! :)
Utolso! Nem tudom mibol gondoltad, hogy a szex ajandek kell hogy legyen karacsonyra!? Attol mert a ferjem, a szex meg megmaradt, es nem csak az unnepekre :D
Bár a korosztályt nem írtad, én azért javasolom, azt, ami nálunk bejött:
Csináltam egy kis kuponfüzetkét, tele mindenféle kedvességgel pl: 15 perc hátmasszázs, mozis este, a kényeztetés estéje, stb.. (tehát nem csak szexuális tartalmú dolgokkal)
Nagyon örült neki, és minden évben elmondja, hogy csinálhatnék még, mert az volt a legjobb karácsonyi ajándéka! Ez szerintem aranyos, kedves, fel is tudja dobni kicsit a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!