Mit csináljak, ha nincs pénzem ajándékot venni?
Otthoni alapanyagokbol csinalsz sutit esetleg ? Vagy vmi amire neked nincs szukseges es ujszeru allapotban van becsomagolhatnad es odaadnad. Udvozlo lapokat is lehet nagyon jokat csinalni. Nem az ajandek mennyisege vagy nagysaga szamit. Ha csinalsz kezzel egy kartyacskat es vmi szemelhez illo ideetet versecsket irni bele, ha eleg kreativ vagy sajat magadtol irhatnal, ezek szerintem nagyon jo ajandekok.
Mindenesetre ne szakits vele emiatt az unnepekre. Inkabb mond meg neki h nincs penzed ne varjon sok mindent. Elvegreoa parod! Ha szakitassz vele erre a kis idore gondolkodj o h elne meg..
A saját készítésű ajándék nem gáz. 22 éves vagyok és még mindig ha tehetem kézzel is készítek ajándékot, vagy legalább a csomagolást egyedivé teszem.
Szerintem az a gáz, hogy képes lennél emiatt szakítani a pároddal...Ez viszont nagyon gáz. Remélem nem látja meg, hogy ilyeneket írtál.
Az a baj, hogy hiába írunk itt jó ötleteket, ha neked ciki.
A sütemény még nem égő? Mert azt otthoni alapanyagokból össze lehet dobni. Pl.: muffinhoz tényleg alig kell valami és bármit tehetsz bele ami van otthon épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!