Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit csináljak, ha nincs...

Mit csináljak, ha nincs pénzem ajándékot venni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok iskolába járok, mellette néha dolgozok, de most nem tudtam menni, és semmi pénzem sincs. A szüleim is rossz anyagi helyzetben vannak, szóval tőlük se tudnék kérni. Az, hogy készítsek valamit, légyszi ne írjátok, mert egyrészt 18 évesen már gáz szerintem, másrészt meg nincs kézügyességem, nem tudok semmit se csinálni. Ha a szüleimnek meg a testvéreimnek nem is adok semmit, akkor is ott van még az unokahúgom, a barátom, meg a barátom unokahúga, meg azért a barátom szüleinek is kéne valami, vagy nem tudom. Jó ebben tudna segíteni a barátom, de nekem tényleg semmi pénzem nincs rá, szóval semmilyen arányban nem tudnánk elosztani. Én már azon is gondolkoztam, hogy az ünnepek idejére szakítok vele, és akkor legalább "egy gonddal kevesebb"... Teljesen bevagyok pánikolva, eddig azért valahogy mindig megoldottam, de most nem tudom.
2015. nov. 27. 10:37
 1/3 anonim válasza:

Otthoni alapanyagokbol csinalsz sutit esetleg ? Vagy vmi amire neked nincs szukseges es ujszeru allapotban van becsomagolhatnad es odaadnad. Udvozlo lapokat is lehet nagyon jokat csinalni. Nem az ajandek mennyisege vagy nagysaga szamit. Ha csinalsz kezzel egy kartyacskat es vmi szemelhez illo ideetet versecsket irni bele, ha eleg kreativ vagy sajat magadtol irhatnal, ezek szerintem nagyon jo ajandekok.

Mindenesetre ne szakits vele emiatt az unnepekre. Inkabb mond meg neki h nincs penzed ne varjon sok mindent. Elvegreoa parod! Ha szakitassz vele erre a kis idore gondolkodj o h elne meg..

2015. nov. 27. 11:13
 2/3 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz a saját készítésű ajándék. Én pl. közel 50 éves vagyok, és azoknak, akik igazán közel állnak hozzám, idén is sk. ajándékot fogok adni. A neten rengeteg ötletet találsz minimális kézügyességgel készíthető ajándékokra is. Bár az ünnep nem kell, hogy az ajándékokról szóljon.
2015. nov. 27. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:

A saját készítésű ajándék nem gáz. 22 éves vagyok és még mindig ha tehetem kézzel is készítek ajándékot, vagy legalább a csomagolást egyedivé teszem.

Szerintem az a gáz, hogy képes lennél emiatt szakítani a pároddal...Ez viszont nagyon gáz. Remélem nem látja meg, hogy ilyeneket írtál.

Az a baj, hogy hiába írunk itt jó ötleteket, ha neked ciki.

A sütemény még nem égő? Mert azt otthoni alapanyagokból össze lehet dobni. Pl.: muffinhoz tényleg alig kell valami és bármit tehetsz bele ami van otthon épp.

2015. nov. 30. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!