Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Nálatok hogy telik a karácsony...

Nálatok hogy telik a karácsony? Mikor van az ajándékozás?

Figyelt kérdés

12/L.Én már nagggyon várom a karácsonyt :) és tudom hogy korai,de addig "ki izgulom " magam és nem fog egész nap fájni a hasam mert olyan boldog vagyok :D Legyszives ne írjon olyan aki:

Nem szereti a karácsonyt

Vagy egész nap borozik

:)

2015. nov. 19. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:

23-án díszítjük a karácsonyfát általában este.

24-én van a karácsonyi ebéd a szűkebb családdal, aztán utána délután/kora este ajándékozunk.

Ez a kettő a kedvencem benne. Nálunk nem jellemző a napi szintű ebédfőzés, de ilyenkor mindig a kedvencem van.

Aztán szeretem nézni, hogy ki mennyire örül annak, amivel megleptem. :)

Te mit vársz benne?

2015. nov. 19. 15:06
 2/9 A kérdező kommentje:
A hangulatot :) hogy együtt van a család beszélgetünk. :) a karácsonyfa illatát ... :)
2015. nov. 19. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem borozok egész nap, mert délelőtt dolgozni szoktam. Majd ha a gyerek alszik akkor mi is ünnepelhetünk. Ajándékozás szenteste vacsora előtt.
2015. nov. 19. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ :) Egyik évben Magyarországon, egyik évben Németországban töltjük a karácsonyt. A férjem német, kint élünk.

Idén Németországban leszünk, és január elején megyünk haza. Szóval így zajlik ilyenkor:

23-án délelőtt díszítünk, estére közösen elkészítjük a menüt, eszünk, majd ajándékozunk, na meg persze borozgatunk és nassolunk! :D

24-én az anyósoméknál vagyunk a férjem szűk családjával, ott előbb van sütemény és kávé majd este vacsi, és utána ajándékozás.

Szerencsére a férjem családja olyan nekem mint a sajátom, úgyhogy nagyon szeretek itt is karácsonyozni.

2015. nov. 19. 18:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) és a "borozást" (:D) úgy értettem hogy :én nem tartok karácsonyt olyan mint a többi nap.Iszok
2015. nov. 20. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:
24.-én délután díszítünk, este vacsora, majd ajándékozás, utána éjféli mise. 25.-én ebéd egyik mamánál, 26.-án meglátogatjuk a másik mamát.
2015. nov. 20. 09:14
 7/9 anonim válasza:

Mi általában 24-én este feldíszítjük a fát a testvéreimmel, addig anya megfőzi a vacsorát.

Éjszaka leteszik a fa alá az ajándékokat és reggel kibontjuk, aztán egész nap az ajándékokkal vagyunk elfoglalva.

15/l

2015. nov. 25. 14:19
 8/9 anonim válasza:
Nálunk jól telik, és az ajándékozási szokásainkról is mindent tudsz, szóval nincs mit mondanom. De írtam! Ráadásul helyesen, szóval ezért kapok egy csokit lelkitársam xD
2016. nov. 5. 18:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen,lelitársam tudok én mindent Xd de a csokit azt vond vissza helyette egy helyesírási kézikönyvet xDD
2016. nov. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!