Szerintetek megvegyem tesom fianak?
Imadom azt a kisfiut, de tesom iszonyat pofatlan a felesegevel egyutt...
Szeretnek venni neki egy igazi nagy sinpalyat Thomas mozdonnyal.
Multkor megeitettuk tesomnak es undoritoan odabokte hogy vegyetek csak meg,legalabb nem nekunk kell megvenni.
Azert ez mekkora pofatlansag..
En suli mellett dolgozom es abbol a penzbol vennek neki ajandekot.
Anyu mar vett neki egy szankot,es egy tank szeruseget de en is szeretnek adni valamit neki.. De en ezt tok bunko beszolasnak ereztem..
Tavaly karacsonyra kapott a pici fakockakat, mert akkor meg csak 1,5 eves volt..
Azota egyszer nem lett eloveve...
Akkor voltak a picinek itt nalunk pluss figurai sokaig,de az anyja elkerte hogy hazaviszi..
Meg aznap delutan anyu latta az ovi keritesen belul bedobva a plussoket es a zacskot is...
Szerintetek?!....
Ugy meglepnem..es ugy vennek neki nagy ajandekot, de igy penzkidobasnak ereznem...
Ha bolond vagy, akkor bármit megveszel.
Te is csak egy minimálbéres ,remegő proli vagy.
Szerintem hülyeségekre ne szórd a pénzed, mert megbánod
1-es frusztrált, na mindegy
Szerintem felesleges, ha úgysem adják oda neki. Majd veszel neki, ha nagyobb lesz, és egyedül is tud játszani.
Oo..... hat en suli mellett dolgozom...
iden erettsegizem
szoval....
én idén úgy véltem(több évnyi pofátlan visszaszólás és szájhúzogatás után), hogy nem érti túl sokat feccölni az egészbe, hisz nagy valószinüséggel nem látja a gyerek az ajándékomat többet soha vagy fel se fogja mit kap és hamar kinövi. Ezért az ebay-ről rendelem a babajátékokat potom pénzért, mert a Kínában gyártott termékek olcsók és ingyen van a szállítás is, idén pl.sok gombos állathangos játékot vettem, ami kínaiul is beszél(persze angol nyelvű is), had utálják a szülők, ha már olyan kedvesek hozzám(a gyerek pedig így is örül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!