Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit tudnék adni egy ilyen nőnek?

Mit tudnék adni egy ilyen nőnek?

Figyelt kérdés
Egy 60 éves nőnek (keresztanyám) mit tudnék adni ajándékba, ha parfüm, spré nem jöhet szóba (mert allergiás rájuk, magának vesz olyat amilyen kell), de mégis ilyesmi, testápolói cucc? Nyílván nem sminkkészletre gondoltam, ahhoz már idős azért :D Ötletek?
2015. okt. 23. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a VeraNatura rózsakrémjét ajánlanám. Nagyon finom, szelíd illata van, táplálja, simítja a bőrt. Csak természetes anyagok vannak benne. Kétféle kiszerelésben kapható bioboltokban vagy neten, elég sokáig elég és nem is olyan drága ahhoz képest. Nem mellesleg magyar termék.

[link]

2015. okt. 23. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmiféle kozmetikumot nem vegyél, mert ha allergiás pár dolgora, akkor minden ilyesmi kiválthatja (az elözö által javasolt rózsakrém is, hiába természetes alapú).

Elvileg egy 60 éves is sminkelheti magát, tehát ez nem lenne kizáró ok, de itt is a különféle összetevök miatt nem valószínü, hogy jó választás.

Ha feltétlen ilyen valamit akarsz adni, akkor inkább egy ajándékutalványt adj és ö saját maga meg tudja venni azokat a termékeket, amitket tud használni. (Éppen az allergia miatt nem személytelen az utalvány, hanem értelmes alternatíva)

Vagy keresel olyan ajándékot, ami nem kozmetikai jellegö, pl könyv, CD, DVD, esetleg valami a hobbijához, márha van neki.

2015. okt. 23. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szólóval egyetértek. Kiegészíteném pár ötlettel. Pl.: ajándék kosár, a kedvenc termékeivel, újság előfizetés, kávé különlegesség ha szereti, műszaki cikk amire vágyik. (vasaló, mérleg, konyhai gép).
2015. okt. 23. 14:02
 4/6 anonim válasza:
Én sem kozmetikumot vennék. Egy könyv, akár egy családi/közös fotó (ha közeli a kapcsolat), de akár egy csokor virág (ha távolabbi a kapcsolat és nem tudsz mit kitalálni, főleg) szebb, személyesebb tud lenni. Nekem az ilyen "testápoló-tusfürdő-parfüm" ajándékok mindig annyira személytelenek, és mindig az jut eszembe, hogy "ez most célzás arra, hogy büdös vagyok?"
2015. okt. 23. 15:25
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! kap 2 könyvet, és még amellé gondoltam valami mást is (olyan egysíkú hogy kap becsomagolva 2 db könyvet és annyi, szerintem), és igen, én is emiatt félnék hogy célzásnak venné hogy fürdeni kéne ha vennék tusfürdőt vagy ilyesmit, de ilyenekre nem is gondoltam, minden nap tisztálkodik semmi baj a higiéniával.. azért gondoltam valami nőies cuccra még, köszi a válaszokat! :)
2015. okt. 23. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Lush
2015. okt. 31. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!