Így ti milyen ajándékot adnátok?
Őszinte leszek, ha nekem ilyen jellegű gondjaim lennének, az lenne a legnagyobb ajándék, hogy van miből befizetni az elmaradt csekkeket.
Legegyszerűbb lenne egyébként megkérdezni tőle. Lehet, hogy van valami, ami kellene a munkájához, megkönnyítené az életét, de nem engedheti meg magának.
Szakácsként dolgozik, nem tudom hogy mit lehetne oda neki venni. Esetleg ilyen bio papucsot???
Mint írtam is, nem bántásnak szántam azt hogy egyszerű asszony. Nagyon jó lélek, ha úgy lenne az utolsót is odaadná.
Az hogy a férjem tesója elköltözzön a családjával, az szinte kizárt, de ez másik történet!
Természetesen mindig megkérdezzük, hogy mit szeretne esetleg, de mindig az a válasz, hogy neki mindene megvan.
Köszönöm azért a válaszokat!
Olyat adnék, amire szüksége van. Közelebbit nem tudok mondani, mert nem ismerem. A nagymamámnak legutóbb egy drágább biopapucsot vettem otthonra, mert pont hallottam, hogy elszakadt a másik és magának nem venne ennyiért. Anyuval egy méretet hord, nem volt nehéz választani. Előtte táskát kapott, mivel az előző tönkrement, amikor nálunk volt. De kapott már órát, mikrót, egyéb háztartási gépeket is a családtól.
Anyunak most kézi mixert vettem, mert tudtam, hogy le akarja cserélni a régit. Nem tudom, nálatok ez mennyire játszik, de minőségi kozmetikumokból, bőr- és hajápoló szerekből is össze lehet állítani egy kis csomagot, gondolom ezek azok a dolgok, amin spórol az ember.
Köszönöm a választ!
A kozmetikumokért annyira nincs oda, megveszi az alap dolgokat, de sminket meg ilyeneket nem használ. Volt hogy kapott jobb minőségű tusfürdőt, parfümöt, de ezeket nem igazán értékeli. ( a parfümöt meg nem is nagyon használja).
A bio papucsot látom most a legjobb megoldásnak, hiszen úgyis egész nap talpon van, és már sokszor fájlaltatja a csípőjét pedig vékony és viszonylag fiatal (de az egész napos állásnak azért van "eredménye").
Háztartási felszerelést odahazára értettem, de mindegy, egy másik válaszoló írt is jó tippeket.
Az, hogy neki mindene megvan - hát, azért ebbe nem nyugodnék bele ilyen könnyen, kérni sose fog tőletek semmit, akkor se, ha már enni sincs mit. Azt sem fogadnám el a férjed helyében, hogy úgyse lehet mit kezdeni a tesóékkal.
Ha jól értem, olyan megoldást keresel, ami a lelketeket megnyugtatja, de nem kerül túl nagy fáradságba. Ennyi erővel adhattok továbbra is pénzt, és mellé biopapucsot (úgyis dupla az ünnep), jövőre a pénz mellé néhány pár kompressziós harisnyát, utána fényképalbumot magatokról (kivinni úgyse akarjátok magatokhoz még pár napra sem), aztán keverőgépet vagy energiatakarékos sütő-párolóedényt, stb, stb. Így aztán nyugodtan alhattok.:D
Nem tudom hogy honnan veszed, hogy nem akarjuk kihozni magunkhoz. Többször volt már kint, nyáron is, télen is! Sőt, ha szeretnéd tudni havonta rendszeresen támogatjuk egy bizonyos összeggel! Szóval köszi a rosszindulatot, de nincs alapja. Az öcsét férjem milyen alapon tenné ki? Édesapjuk után ugyanúgy negyed részt tulajdonosai a háznak. A fizetésre pedig kényszeríteni nem kényszerítheti őket. Ezt legfeljebb az édesanyjuk kérhetné!
Nem a lelkünk megnyugtatására szoktunk ajándékozni! Sőt a férjem családjában ez nem is szokás. Én/mi pusztán tényleg olyan ajándékot szerettünk volna, amit mondjuk nem az unokái esznek meg, amit ő maga tud hasznosítani, vagy örömét lelheti benne.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
Az is lehet, hogy neki nagyobb segítség a pénz, mint a wellnesshétvége.
Nagyon kedves maga a gondolat, de ha a csekkekre sem telik, akkor bizony tényleg a pénznek örül valószínűleg legjobban, hiába nem személyes :( Szomorú de gondolj bele... ha nem tudnád befizetni a vízszámlát, egy kényelmes papucsnak, vagy 10.000 ft-nak örülnél jobban? Szerintem nem kérdés.
Én továbbra is pénzt adnék, valami személyes ajándékkal mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!