A magyarországi fekete péntekkel kapcsolatba lenne pár kérdésem? (lent)
az első kérdésem az lenne hogy hol ajánlatos elektronikai terméket vásárolni?(én ugy hallottam hogy az emag volt tavaly a legmegbízhatóbb fekete péntekben részvett oldalak közül.. vagy nem jól tudom?)
mikor szokott lenni ez az egynapos akció..? vagy esetleg már kihírdették az időpontját?
van e valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata ?.
azt is hallottam hogy a tavalyi fekete pénteknél voltak problémák.. hogy lefagytak az oldalak amikről lehetett vásárolni ..ez esetleg kiküszöbölhető ugy ha rögtön éjfélkor rendelnék..???
Előre is köszönök mindent .. :) !!
Az emagnál a nagyon akciós dolgok egyből elfogytak, a többi akció meg nem volt akkora, hogy megérje a kínlódást.
Fekete péntek a hálaadást követő pénteken van.
"ez esetleg kiküszöbölhető ugy ha rögtön éjfélkor rendelnék..??? "
Az edigital már éjfél előtt sem volt elérhető. Sokan gondolkodnak úgy, hogy azonnal éjfélkor. Szerintem a hajnal 3 nyerőbb :) Aki éjfélkor próbálkozik, az addigra megunja, aki reggel csinálná az nem 3-kor kel fel :) De a fekete péntekre kitett készletek gyorsan fogynak általában.
a "mekkora akció" rész engem is érdekelne, ivel és karácsonyra össze szeretném rakni "álmaim" gamer PC-jét, ami meg is van, kb 350 ezer. keret is majdnem van rá, na de ekkora összegnél még 10 %-is nagyon súlyos összeg, amit még pluszba bele tudok forgatni a gépbe.
Melyik oldalon volt tavaly fekete pénteken jó akció pc-re/alkatrészekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!