Hogy fogadnátok egy ilyen személyes ajándékot?
Figyelt kérdés
Október elején van a lánynak a születésnapja, és azt fogom csinálni, hogy egy almára ráírom alkoholos filccel, hogy "Isten éltessen xy! :)", és amikor bepirosodik, lemosom a festéket, majd elküldöm neki. Összesen kétszer találkoztam vele 1-1 hétre, most és tavaly nyáron, de ki fogja találni ennyiből hogy én küldöm névtelenül, ebben biztos vagyok. Ti mit reagálnátok? 21/F2015. aug. 24. 21:51
1/8 anonim válasza:
Nem értem. Ha lemosod, akkor kap egy sima piros almát? Minek írod rá akkor?
2/8 A kérdező kommentje:
Mivel akkor alatta nem pirosodik be, így a nap "írja rá" a betűket.
2015. aug. 25. 12:14
3/8 anonim válasza:
Hmm, érdekes.
Majd írd meg, mert nem tudom elképzelni, hogy alatta ne pirosodjon be :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem működik, de amúgy aranyos gondolat.
6/8 A kérdező kommentje:
2015. aug. 25. 19:48
7/8 anonim válasza:
De ezek alkoholos filccel vannak biztos? Én úgy hallottam, matricát tesznek rá.
8/8 A kérdező kommentje:
Ezek lehet, hogy matricások, stencilesek, de az alkoholos filcnek is ugyanez a hatása. A napfényt nem engedi át, így nem idul be a színesedés alatta. Ha megérett, akkor már csak le kell mosni alkohollal.
2015. aug. 25. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!