Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ez jó ajándék...

Szerintetek ez jó ajándék lenne a barátnőm 16. születésnapjára? Esetleg tudnátok ajánlani 1-2 ezer forintért valamit?

Figyelt kérdés

A barátnőm most lesz 16 éves és szeretném meglepni egy pólóval. Vennék egy egyszerű, sima fehér pólót pár száz forintért és elvinném rányomtattatni egy valamilyen szívvel ellátott emblémát. Aztán alkoholos filctollal teleírnám a pólót szavakkal, ami az eddigi kapcsolatunkat jellemezte, illetve jelentéssel bírnak(érzés, valamilyen esemény, vagy vicces dologra utal). Szerintetek ez milyen ajándék lenne?

Ha esetleg tudtok valamilyen jobb ötletet, 1, max 2 ezer forintért, akkor megköszönném és meghallgatom. :)

2015. aug. 21. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos ötlet. ;)
2015. aug. 21. 19:14
 2/5 anonim válasza:
Hát... én tuti fel nem vennék egy olyan pólót, amit alkoholos filccel összefirkált valaki, akármilyen jó barátnőm is legyen az illető. Inkább nyomtattass rá szöveget is.
2015. aug. 22. 02:16
 3/5 anonim válasza:

létezik erre külön textilfilc, különböző színekben, minden írószer boltban kapható.

nem jön ki a mosással.

2015. aug. 23. 15:51
 4/5 anonim válasza:
Aki azt írtad nem vennéd fel. A szerelmed keze munkáját? Kérdező!: Nagyon kedves gesztus, én örülnék, ha ilyet kapnék.
2015. szept. 17. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon aranyos :3

Tuti, hogy örülni fog :)

2015. szept. 19. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!