Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Fiúk, ti milyen ajándéknak...

Fiúk, ti milyen ajándéknak örülnétek? Őszintén.20L

Figyelt kérdés

A fiúbarátomnak szeretnék valamit adni. Azaz kicsit több, mint barát, de csak jelképesen szeretnék, nem akarom, hogy túlzásnak vegye, viszont figyelmes szeretnék lenni.

Amire gondoltam: Bögre, valami jó felirattal, kulcstartó rajta a nevélel vagy valami, édesség csomag.

Nagyon pocsék ötletgazda vagyok...:(

Ti mit szeretnétek kapni? :)

2015. aug. 4. 22:25
 1/8 anonim válasza:
87%

Bögre jó ötlet, főleg ha tényleg valami vicces dolog van rajta, annak én örülnék.

Te ismered te tudod mit szeret/tanul/dolgozik azzal kapcsolatba csináltass valami egyedi bögrét.

2015. aug. 4. 22:27
 2/8 anonim válasza:
Hány éves a srác? Nincs valami hobbija? Tudsz sütni?:D
2015. aug. 4. 22:27
 3/8 anonim válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Ugyan azt tudom mondani:

Mélytorok. A kérdést pedig jelentem, egyszer is éppen elég felesleges volt megkérdezni. Bár arra jó volt, hogy ki derült, hogy te is több hozzáférésről pontozgatod le az embereket. Elég undorító dolog.

2015. aug. 4. 22:29
 4/8 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm :)

#2 Tudok, de macerás lenne a szállítás. :/ Meg kicsit komoly. Mintha a bnője lennék. Na érted szerintem. :)

#3 Undorítóskodsz és még neked áll feljebb? Tanulj meg viselkedni, vagy nem teremts kontaktot az emberekkel.

2015. aug. 4. 22:32
 5/8 A kérdező kommentje:
20 lesz :)
2015. aug. 4. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy ferrari is megteszi.
2015. aug. 5. 00:11
 7/8 anonim válasza:
100%
Én egyedi ajándékokat rendszerint az e-bay-ről veszek. Most pl "Winter is Coming" felhasználóról jut eszembe, hogyha a barátod pl. Trónok Harca rajongó, akkor egy egyedi GOT pólóval nem hibázhatsz. ;-)
2015. aug. 5. 00:24
 8/8 anonim válasza:

láttam egy olyan pólót

rajta egy nagy 20-as tábla és oda van írva: Vén sz*r lettem"

2015. aug. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!