Fiúk, ti milyen ajándéknak örülnétek? Őszintén.20L
A fiúbarátomnak szeretnék valamit adni. Azaz kicsit több, mint barát, de csak jelképesen szeretnék, nem akarom, hogy túlzásnak vegye, viszont figyelmes szeretnék lenni.
Amire gondoltam: Bögre, valami jó felirattal, kulcstartó rajta a nevélel vagy valami, édesség csomag.
Nagyon pocsék ötletgazda vagyok...:(
Ti mit szeretnétek kapni? :)
Bögre jó ötlet, főleg ha tényleg valami vicces dolog van rajta, annak én örülnék.
Te ismered te tudod mit szeret/tanul/dolgozik azzal kapcsolatba csináltass valami egyedi bögrét.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Ugyan azt tudom mondani:
Mélytorok. A kérdést pedig jelentem, egyszer is éppen elég felesleges volt megkérdezni. Bár arra jó volt, hogy ki derült, hogy te is több hozzáférésről pontozgatod le az embereket. Elég undorító dolog.
#1 Köszönöm :)
#2 Tudok, de macerás lenne a szállítás. :/ Meg kicsit komoly. Mintha a bnője lennék. Na érted szerintem. :)
#3 Undorítóskodsz és még neked áll feljebb? Tanulj meg viselkedni, vagy nem teremts kontaktot az emberekkel.
láttam egy olyan pólót
rajta egy nagy 20-as tábla és oda van írva: Vén sz*r lettem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!