Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Mit vegyek egy olyan pasinak akinek mindene megvan? Tényleg mindenből csak a márkásra megy, mert megteheti. :/ De én nem mivel nem vagyok pénzügyileg eleresztve. De most valami nagyobbak kellene vennem mivel tegnap voltunk 8 hónaposak, pénteken meg szülinapja. Csak hát mit? Nem sok mindent szeret, de amit igen az meg van már neki. Egyébként autó bolond és autó szerelő. Szóval teljesen meg vagyok lőve ilyen téren, mert mindenre gondoltam már, de egyik sem volt valami szuper. Szerintetek mit vegyek?2015. júl. 22. 09:05
1/2 anonim válasza:
Akkor süss neki egy tortát vagy valami fincsi ételt készíts el, amit szeret. Mellé még ha futja, valami italt is adhatsz.
2/2 anonim válasza:
Ezért nem kell tárgyat ajándékozni. Menjetek el kempingezni a hétvégén vagy süss neki sütit.
Én amúgy is hülyeségnek tartom a tárgy ajándékot. Páromnak születésnapra az első ajándéka EGY SZELET torta volt a kedvencéből és abba volt beleállítva a gyertya. Jobban örült neki, mint ha egy egész tortát kapott volna :D Meg vettem magamnak is egy szeletet és így kettesben megeszegettük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!