Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit készítsek a páromnak a...

Mit készítsek a páromnak a szülinapjára?

Figyelt kérdés

Sajnos egy elég nagy kiadás miatt nem tudok neki igazi ajándékot venni, az egy hónapot késik. Tudja, hogy most nem fogja megkapni, amit terveztünk, de mégis szeretném meglepni. Viszont abszolút nem vagyok kreatív. 3 napja gondolkozok rajta, hogy mit szeret, és abból mit lehet kihozni :/ Segítenétek?

36éves, igazából mindene megvan, tehát nehéz neki ajándékot adni.

Nem szereti a romantikus, nyálas dolgokat. Viszont szereti az autókat, motorokat, és testépítéssel foglalkozik.

Gondoltam, hogy valami közös képes albumot vagy fényképtartót vagy ilyesmit kellene, de nem tudom, hogy ez nyálasnak számít-e :D

1,5 éve vagyunk együtt, és még semmilyen alkalomra nem tudtam neki igazán frappáns ajándékot venni :(

Van vmi ötletetek?

2015. jún. 30. 20:12
 1/5 anonim válasza:
100%
Nekem márciusban volt a születésnapom, barátnőm egy kedvenc kaja+süti kombóval várt otthon :) Sajnos nekünk is eléggé nagy a kiadás az egyetem, albi stb miatt. De jobban örültem neki, mint tavaly amikor egy drága órával lepett meg. =) 24F
2015. jún. 30. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nálunk nem lenne akkora meglepi. Minden különleges alkalomkor a kedvenceit főzöm, a sütiket pedig nem szereti :(
2015. jún. 30. 20:47
 3/5 anonim válasza:

Mi 5 éve vagyunk együtt. Tőlem is kapott már sok mindent. Abból szoktam kiindulni, hogy mi olyanja van, ami már el van használódva és le kell cserélni. :)

Sajnos frappáns dologgal nem tudok szolgálni. Én szoktam neki sütit készíteni. Anyósom szokott finom diabetikus sütiket készíteni, tehát ha nem rajong a hizlaló dolgokért, csinálhatnál valami ilyesmi tortát.

A fényképtartó szerintem nem nyálas, azt is lehet. Amúgy mindig figyelem az enyémet, hogy miket mond, mit néz ki épp, ha vagyunk valahol. Nem jut eszedbe semmi ilyesmi?

Én legutóbb papucsot vettem a barátomnak,mert a kutyánk széttépte az övét és pont kapóra jött. :D Azelőtt meg karkötőt kapott, igaz az drágább volt.

Hááát nem is tudom.. Az autóba válassz valami üléshuzatot vagy illatosítót, vagy új borotva, férfiaknak való autós táska, irattartó, pénztárca.. Ez tényleg nem túl frappáns, de nincs ötletem. Meg ugye pici pénzből kellene megoldani, mielőtt megjön a nagy ajándék, ha jól értem.

2015. jún. 30. 22:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, jól érted. Egy szép alufelnit fog kapni a kocsira, de sajnos csak augusztusban lesz rá keretünk, a szülinapja pedig hétvégén lesz :(
2015. jún. 30. 22:17
 5/5 horbeni ***** válasza:
nem nyálas, sőt sztem élményt is lehet adni, egy klassz kirándulás vagy egy nagyszerű séta a közeli zöld környezetben is kiváló
2015. júl. 1. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!