Ti mit vennétek ballagásra a legjobb barátaitoknak?
Figyelt kérdés
Idén ballagok. Három nagyon kedves barátnőm van, négyen vagyunk jó barátok. Ők már eldöntötték, hogy mivel máshol tanulunk tovább beszereznek mindenkinek egy-egy "ballagási ajándékot". Mit gondoltok én mit vegyek vagy készítsek, aminek örülnének??? nem tudom, hogy ez ballagáskor szokás-e, de annyi jót tettek értem, hogy nem szeretnék kimaradni a sorból, mindenképpen szeretnék valamit én is adni nekik. Valami jó ötlet? Tulajdonképpen mindennek örülnek. Ilyen kis valami csajos apróságra gondoltam, ami még nem annyira nagyon "lányos" de még sem fiúnak való ajándék. Valami jópofa.
L15
2015. jún. 1. 18:41
1/3 anonim válasza:
Esetleg csésze vagy nyaklánc, fülbevaló. Vagy vehetnél egy képkeretet, körberagasztani kagylókkal és beletenni egy képet veletek. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Kosziii:))
2015. jún. 1. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!