Van valakinek tippje?
Anyukámnak névnapra (44 éves), hugomnak születésnapra (14-dik) kellene ötlet.
Ma bemegyek a városba és szétnézek.
Olcsón szeretnék praktikusat, és mivel ismerem is jól őket, így nagyjából tudom mit fogok venni, de érdekelne pár ötlet, hátha jobb dolog is kikerekedik belőle.
Hugomnak ruhát tervezek 2000 Ft körül már akadnak jó pólók, mindenképpen hasznosat akarok ilyen téren.
Anyukámnak kellene valami praktikus. (könyv, csoki,parfüm, ékszerek kizárva. tudom hogy ezeket annyira nem preferálja, mert saját ízlése van, csokit meg nem eszik, nem túl édesszájú)
ezt mindjárt át fogják rakni az ünnepek-ajándékok kategóriába..:D
amúgy szerintem akkor a tesódnak jó a ruha vagy ékszer, esetleg telefontok, ami tetszene neki és nincs neki vagy csak régi/kopott.
anyukád meg ebből a szempontból nehezebb ügy. nem olvas akkor könyvet?vagy egyéni stílusa van? nincs olyan amiből már olvasott részeket és a folytatását meg tudnád venni? aminek biztos örülne.
valami ruha?
ha nincs más ötleted akkor inkább ajánld fel hogy elviszed őket valahova 3-asban. és akkor egy élményfürdőbe eltöltitek a délutánt, te állod a belépőt.
én szeretem ha élményt ajándékoznak, ez lehet akár egy masszázs vagy húgodnak valami gél lakkozás, gondolom menő a korosztályában is
14 évesen gél lakkozás? Nekem sem volt még lassan 23 évesen sosem.. :) és nem menő még a korosztályában, szerencsére nem olyan stílusú fiatalok között cseperedik a kicsike és a suliban sem néznék jó szemmel :)
Anyukámnak van 1-2 könyve, de igazából ideje sincs olvasgatni. No majd kitalálok valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!