Milyen egyedi, általam készített ajándékot adjak a zongoratanáromnak búcsúzáskor, ha több mint 10 évig tanított?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 09:37
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, miben vagy jó?? Milyen a kézügyességed, és mennyi időd van erre? Ja, és pénz??
1., Ismerek valakit aki csodás személyre szabott köszöntőket ír, természetesen merített papíron, vagy ahogy gondolod..Itt viszont kapcsolatot kell felvenned vele..
2., 1 szép napló, aminek az elején Te vagy, + zongora. Ehhez viszont transzferálás, stb szükséges..Én csináltam már hasonlót, de nálam profibbak is vannak..Nevet tudok mondani, nem titok talán..Nem szeretnék reklámozni, mert törlik...Mindenképpen személyre szabott legyen...
Vagy könyv....
Jó választást!
2/2 anonim válasza:
Probalj meg egy dalt eljatszani neki zongoran de nagyon szepet vagy adj neki egy bögret amin te vagy rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!