Husigolyó kérdése:
Meglepetés ajándék anyunak?
Figyelt kérdés
Anyukám 50 éves lesz, és szeretnénk valami meglepetést erre a szép napra. Ötletekre lennék kíváncsi, hátha nálatok is volt ilyen meglepi. Ti mit talàltatok ki? :)2015. ápr. 28. 13:20
1/4 anonim válasza:
Ha veszel neki egy fúrógépet biztos meglepődik.
2/4 anonim válasza:
Az én anyukám jövőre lesz 50 éves, pár hónappal előtte pedig nagymamám lesz 80. Egy családos kajálós-piálós összejövetelt tervezek valami vicces-tortást meglepetéssel, meg ami addig eszembe jut :)
3/4 anonim válasza:
Szervezz neki kis meglepetés ebédet vagy bulit.
Csináltass neki 50 szál virágból csokrot. :)
Gravíroztass neki tollat.
Vegyél neki erre az alkalomra egyedi tortát.
Csinálj neki a kedvenc zenéiből egy válogatást.
Lepd meg egy nyaklánccal vagy gyűrűvel.
Vagy lepd meg egy közös kirándulással... :)
4/4 anonim válasza:
Én is nemrég voltam ötven éves. Csalédi vacsora volt egy étteremben, rengeteg virégot kaptam. Nagyon szép tortát ékszert, egy kerámia kisplasztikát. Örültem neki nagyon. Szerintem bármit szervezel vagy veszel anyukád örülni fog! Ajándéknál szerintem az a legjobb ami maradandó emlék marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!