Fiúk! Ti minek örülnétek?
Nem tudom hogy mit adjak a páromnak. Most leszünk fél évesek. Szeretnék neki erre az alkalomra adni valami aprőságot, de csak gyerekes dolgok jutnak az eszembe, vagy olyan, amire nincs szüksége és tudom hogy nem is örülne neki. Tudom, ez nagyon gáz, hogy nem tudom hogy mit adjak neki. Valójában tudnék neki mit adni aminek hasznát is venné, csak arra nincs pénzem.
Szereti a The Cure-t, zenélni, WoW-ozni.
Sütni mindenképpen fogok neki és csinálok amolyan "házi kuponokat", mint például "ma megsütöm a kedvenc sütidet", vagy "15 perces masszázs". Ebből 15 darabot csinálok, amit majd fél éven belül válthat be nálam. Lesz egy joker is, amit bármire beválthat:)
Kérlek segítsetek, hogy minek örül eg ennyi idős fiú, és hogy mire lehet szüksége.
Értelmes válaszokat légyszi. Előre is köszönöm!
16/L
Nevetséges minden hónapot megünnepelni...
Csinálj süteményt, finom ebédet, és ennyi.
Ez a sok kupon nagyon túlzás.
Bőven elég, ha sütsz neki egy finom sütit.
Ráadásul ez nem is igazi évforduló, csak félév.
Nem tudom én 19 éves vagyok fiú, de ha házi kuponokat kapnék ajándékba lehet kimennék az ajtón.
Elég a süti, nem kell ilyen bohóckodás, elvégre 18 éves ! Ti, lányok azért jöttök össze idősebb fiúkkal, mert érettnek érzitek magatokat. Ezek a kuponok olyan 12 éves szinten járnak.
Szerintem kicsit gyerekes, de ötletes és aranyos ajándék. A mi kapcsolatunk pl a barátommal a humorra és a játékosságra is épül, szeretünk néha "visszamenni gyerekbe". Ha a te párod is ilyen természetű és szeret téged, szerintem igen is örülni fog neki, de ezt nagyon embere válogatja!!!
Egyébként én is tervezek ilyen kuponokat, de én a szexszel kapcsolatban... Nem tudom ti hol tartotok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!