Peugut-os sofőrnek Mit vegyek szülinapjára? (48) Bármilyen autós apróság jo? Pesten merre kapni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 11:41
1/4 anonim válasza:
"Pözsó"-os? :D Amúgy Peageuot. De leszek nem köcsög is:
Ha nem tudod, hogy minek örülne, akkor szerintem ne kockáztass az autóval kapcsolatban. Ha apróság elég, akkor mondjuk egy Peageuot kulcstartó (ha még nincs neki), stb.
De ha nincs ötleted, szerintem egy élmény ajándék is nagyon jó. Gokartozás, lövészet, valami újdonság az ágyban.
3/4 anonim válasza:
Előző, mi a rákfene az a Peageuot? Ha már okoskodsz, akkor legalább arra ügyelj, hogy ne égesd magad szénné: Peugeot a helyes. Szégyen.
A kérdésre: A Vatera vagy az Ebay oldalon keress rá: Peugeot tuning szavakkal, 10.000.000 dolgot fog hozni.
4/4 A kérdező kommentje:
Szemüveg nélkül néztem és elirtam bocsi.
2015. febr. 27. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!