Karácsonyra mit ajándékozhatnék anyának? 50 es éveiben jár.
Figyelt kérdés
Szeret főzni,de mindig valamilyen edényt kap, nem szeretnék megint. Ki mit szokott?2014. dec. 22. 02:24
2/7 anonim válasza:
anyukám ágyneműt kért, és azt kap, meg vettünk hozzà neki pihepuha plédet. Anyósom borzasztóan sajnálja a pénzt újságra, de egyedül él, ez az egyetlen szórakozása, neki előfizettünk 3 lapra.
4/7 anonim válasza:
Vicces, mos tesómtól tenyleg edényeket kap, de azét mert tőlünk indukciós főzőlapot, amihez nincsen elég vasmagos edénye, kap mellé egy általam készútett képet
Ilyesmit,mde ugye egyedi lett
Meg tesőmtól is aprőságot mellé..
5/7 anonim válasza:
Attól függ, mi hiányzik neki otthon. Aminek én örülnék: hajszárító, inox kenyértartó, meleg, de csinos kesztyű, otthoni kényelmes papucs, Dove termékek, Popper Péter könyvek, fényképkeret benne családi fotókkal, DM ajándék utalvány, Triumph ajándék utalvány, vagy mondjuk ha valaki helyettem megsütné a bejglit.
6/7 anonim válasza:
Én hasonló korú vagyok, mint anyukád, és szintén szeretek fözni.
Ami nekem jól jött nemrég, az egy "üres" szakácskönyv, amibe be tudom írni a kedvenc receptjeimet, és akkor nemm kell legközelebb keresgetni.
Ami még érdekes lehet, a neten vannak olyan üres receptkártyák, amiket le lehet tölteni és kinyomtartni - erre lehet utána kézzel írni, vagy pedig kinyomtatás elött beelírni a gépen recepteket és azt adni.
Esetleg a netröl különlegesebb recepteket összegyüjteni és kinyomtatni, mint receptkártya-gyüjteményt.
7/7 anonim válasza:
Egyebként egyik évben én is szerezte egy bőrkötéses könyvszerű füzetet, és abba a már meglévő receptjeit átmásoltam, a sorrend ugyanaz volt, és amiket cetlin tartott azokat is belevezettem... Nagyon örült neki, bár ezt a karácsonyi készülődés apropóján csinátam meg, amior válogattuk mit is süssünk az adott évben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!