Ajándék segítség?
Sajnos ùgy alakult a karàcaonyung hogy nem tudok a fèrjemnek ajàndèkot venni, ezèrt szeretnèm meglepni egy àltalam kèszített "kuponfüzettel".
Csak kicsit ötletelen vagyok, ti mit írnàtok bele?
Sajnos olyan programok amik kettesben töltenènk nagyon nehezenkivitelezhetőek mint pl a mozi, van egy 7 hónapos kisfiunk, èn külföldi vagyok, fèrjem szülei is 200km laknak....
Nekem a férjem egyszer csinált a szülinapomra egy kupon füzetet
Volt benne 4 szabadon beváltható programkupon, amit nem ő talált ki előre, hanem én amikor találtam valami jót.
Volt benne főzök neked vacsorát és olyan ételek amiket én szeretek, ő kevésbé, de mindig neki kell főznie mert finomabb lesz mint az enyém.
Volt benne meglepetés ajándék kupon
Volt benne ezt vedd meg nekem kupon
Én is csináltam egyszer egy ilyen kuponos boritékot a páromnak, nagy sikere volt, még hetekkel később is elővette hogy milyen kuponjai vannak még, miket kivánhat :)
Volt benne masszázs kupon, kedvenc étel főzése, tortasütés, esti borozás, orális szex :) mozis, filmnézős hétvége, azt kiván amit csak szeretne kupon.
A fantáziád szab csak határt, tudod miket szeret, mivel lehet kényeztetni, hajrá!
Ez az egyik korábbi kérdésem, szemezgess belőle:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!