Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek az osztálytársamnak?

Mit vegyek az osztálytársamnak?

Figyelt kérdés

Karácsony előtt a suliban mindig van nekünk ilyen club délután vagy mi amikor az osztály tagjai ajándékot adnak egymásnak. Mindenkinek annak az embernek kell adnia ajándékot akit 1 hónappal az ünnepség előtt húzott. (Mármint a nevét kihúzta egy kalapból)

Én egy 15 éves fiút húztam de gőzőm sincs mit szeret meg semmi én csak valami egyszerűt akarok de nem akarok olyat sem aminek pl szülei nem örülnének vagy tudja a halál valamiért szar lenne.

3500 ft a max összeg amit az OF szabott meg, hogy ennyiért vegyünk maximum ajándékot...

Valami ötlet?

2014. dec. 13. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetnéd a fiú barátját, hogy mi a kedvenc együttese, mit szeret és úgy vehetnél neki CD-t.

Vagy, készíthetnél neki saját kezűleg télies apróságokat, az interneten rengeteg ilyen blog van. (Pld: festhetsz egy kavicsra egy rénszarvast, aki kellemes ünnepeket kíván, ha a családban van aki tud segíteni akkor varrhatnál egy kis mikulás kulcstartót stb).

Remélem tudtam segíteni. :)

2014. dec. 13. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Háát :D ezek inkább családon belüli ajándékok...

Haverjai nincsnek ez egy ilyen különc gyerek szal a halál sem ismeri ezért nem tudom mit vegyek...

Azért köszi

2014. dec. 13. 17:22
 3/4 anonim válasza:
Én könyvet és csokit vennék. Amit biztosan élvezne (még ha nem is szívesen olvas egyébként), azok a Stephen King könyvek, vagy Tolkien: A hobbit (nem olyan hosszú, de nagyon jó)
2014. dec. 13. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajna utál olvasni... egy képregényt sem olvasna el... a csokik pedig már megvannak már csak valami extra kéne ...

Am én már évek óta próbálom rábeszélni a Gyűrűk urára meg a Hobbit-ra de hiába.. :/

Azért köszi.

2014. dec. 13. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!