Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 30 éves férfi-ajándék ötletek...

30 éves férfi-ajándék ötletek a páromnak?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt a párommal nagyon sok ajándékötletet már kimerítettem,meg amúgy is gyenge vagyok ezekben:)

Nemrég költöztünk,nemsokára babát is szeretnénk,úgyhogy megbeszéltük,hpgy idén max 15-20 e ft értékben "ajándékozunk".

30 éves,pénzügyi területen dolgozik(nagyon sokat),így sajnos sok hobbira nincsen idő.

Szereti a számítógépes játékokat(de ebben szintén gyenge vagyok,mert beszerzik a haverokkal maguknak,szóval kilőve),szeretünk kirándulni,utazni.

Ruhaneműje minden van,elekromos kütyük is,szeretik a vízipipás dolgokat,de ezek úgy láttam,hogy van minden,italt ne szeretnék..

Vmi nem drága,de frappáns ötlet?

Arra gondoltam,hogy vennék egy zsebkést-bicskát,az nincsen,és kirándulásoknál jól jönne,meg készítek vmilyen albumot,az idei fényképekből,emlékeinkből.

Így van vmilyen,tárgyi hasznos dolog is,meg egy igazán egyedi,saját kezű is..

Szerintetek nem gáz?

Sógornőmmel beszélgettem ma,és azt mondta vegyek meg inkább egy harmadik mandzsetta gombot,minthogy egy bicskát...

2014. dec. 11. 22:31
 1/2 anonim válasza:
Szerintem a bicska az nagyon jó ötlet, és örülni is fog neki. Válassz valami igazán szép egyedi darabot és még a haveroknak is dicsekedni fog vele.
2014. dec. 12. 21:01
 2/2 anonim válasza:

Bár már biztos megkapta az ajándékát - de talán még elsütheted később ezt.. Én is 30 vagyok, hasonlóképp elfoglalt - Én megleptem magam egy mini helikopterrel. Bárhol használható, irodában vagy otthon! Kikapcsol és a töltésen kívül semmi felszerelést vagy szaktudást sem igényel.

Rohadt menő. :D

Minden férfi valahol gyerek. Nekünk ilyenünk nem volt gyerekkorunkban, így mindenképp jó cucc. :D

2015. jan. 3. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!