Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ez jó ajándék lenne?

Szerintetek ez jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés
A Barátnőmnek szeretnék venni, ajándékot valami "maradandó" ajándékot,, emléket ilyesmit, ez szerintetek jó ajándék? [link]
2014. dec. 10. 18:22
 1/6 anonim válasza:
Hogyne, sztem jó.
2014. dec. 10. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem, 18 ezerért annyi értelmes,hasznos ajándékot lehet venni.. Én nem örülnék neki.
2014. dec. 10. 19:16
 3/6 anonim válasza:
0%
Na jó, menj a p.icsába! Pont ezért tartunk ott, ahol... mégis mire gondoltál??? Toronyórára aranylánccal? Aki igazán szereti a párját, az egy árokpartról leszedett virágnak is örül, ha ő adja. Szóval kedves válaszoló, inkább változz meg és ne legyél tipikus fiatal p.icsa, aki barátjából akarja fent tartani magát.
2014. dec. 10. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki az éretlen aki ilyen stílusba beszél. Azt se tudod hány éves vagyok. Kérdező megkérdezte SZERINTÜNK jó ajándék -e, nem azt kérdezte CSAK szerinted jó -e. Szerintem nem mivel minden ember más,én nem örülnék neki ennyi. És nem élek a vőlegényemből ezt nem is tudom mire alapoztad mert nem örülök egy giccsnek? Nem örülnék valóban ha vőlegényem ennyit kiadna egy vacakért. De itt nem rólunk van szó de örülök hogy ennyire énközpontú vagy hogy mindent magadra veszel :) Ha az életbe is ilyen maradsz,nem én fogok élősködni másokon ha érted a célzást.
2014. dec. 10. 22:19
 5/6 anonim válasza:
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ennek hogy nem lehet örülni? Egyrészt gondolom a barátnője nem tudja, mennyit adott ki érte, másrészt meg szerintem minden ki örülne neki, ha szívből adják.
2014. dec. 11. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)) Már megvettem, szerintem örök emlék:)) marad élete végééig:) Slegalábbis szerintem. Mivel ez egy üvegkocka a kedvenc képével, ami sosem megy tönkre.
2014. dec. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!