Milyen ajándékot lehet venni egy 3,8 éves fiúnak és egy 5 éves kislánynak?
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 13:51
1/7 anonim válasza:
néhány tipp:
- nagyobbacska darabokból álló építőjáték:
pl. a BRIO-nak vannak fából készült síndarabjai, amit tetszőlegesen össze lehet rakni és kis vonatszett tologatható rajta.
- fa xilofon (2 különböző fa hangszer is lehet és akkor tudnak együtt zenélni, ha testvérek)
- falra szerelhető tábla (vagy mi tesómmal leraktuk a földre és úgy), amin hozzá való lemosható filctollal lehet rajzolgatni, és egy szivaccsal letörölhető.
láttam már ennyi idős gyerekeket twister-ezni is, ez és ehhez hasonló testmozgatós társasjátékok is jó ötletek lehetnek. és akkor kaphatják együtt is.
2/7 anonim válasza:
A fiúnak kocsit (nem kis darabokból állót, hanem olyan egybe autót), a lánynak babát vagy plüst. Vagy közösen társasjátékot, ami a kicsinek is jó, pl: twister
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kedvesnek aki műf...t írt,nagyon köszönöm hogy ekkora iq-val rendelkezel. Normális kérdést tettem fel,de idióta válaszokat nem várok. Remélem a te gyerekednek is azt veszel karácsonyra.
2014. nov. 21. 05:13
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én legót vennék nekik! Van kisfiúnak és kislánynak való is!
7/7 anonim válasza:
Az a legegyszerűbb, ha a játékboltban megkérdezed az eladót, belőve nagyjából az árkategóriát. Kislánynak a legkönnyebb: baba, póniló, ilyesmi. :) A kisfiúnak kocsi a legjobb: mentő-, tűzoltó-, rendőrautó, repülő... (de ne álljon sok kis darabból, hanem valami egyszerű legyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!