Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Páromnak szeretnék adni egy...

Páromnak szeretnék adni egy bögrét, de nem tudom, hogy milyen idézett írjak rá, ötletek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 17:22
 1/2 v.zsuzsi10 válasza:
Nos, a korod nem tudom, én például sokszor nem idézetet, hanem kedvenc banda logóját rajzolom rá a bögrékre. Szerintem a pasik nincsenek oda az idézetekért. Csinálhatsz két bögrét, amire valamilyen összeillő mintát raksz (én egyszer egy lány és egy fiú csigát festettem tesóméknak). Akár egyszerűen ráírhatod azt is, hogy Jó reggelt, Drágám, vagy hasonló és kicsit kidíszíted. Láttam olyan ötletet is, hogy egy felfele mutató nyíl alá odaírták, hogy "A legsármosabb férfi" - ez is aranyos ötlet lehet. De ha mégis idézetet szeretnél, abban így ismeretlenül nem nagyon tdok segíteni, hiszen valakinek bejöhet egy "nyálasabb" idézet is, de sokaknak ez nem tetszene. Remélem legalább sikerült beindítanom a fantáziád, sok sikert! :)
2014. nov. 16. 18:00
 2/2 anonim válasza:

Van olyan lehetőség is hogy olyan bögrét veszel amire számotokra egy kedves képet teszel fel és ha meleget iszik belőle csak akkor lesz látható a kép a kihűl akkor befeketedik.

De idézetnek mondjuk lehet sokféle.

A szeretet örök!

Mindenkinek kell olyas valaki akit szerethet és viszont szeretik őt..Nekem te vagy az a személy! (Facebook)

Rengeteg ilyen van még :)

2014. nov. 17. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!