Hol tudnék kis méretű Harry Potter 'babát' venni?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3-4 cm-eset keresek, és vízállót.2014. nov. 8. 01:51
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, de sajnos nem jó, sokkal kisebbet keresek, ami inkább szoborszerű :/
2014. nov. 9. 21:15
3/5 anonim válasza:
menj el angliába a repülőröl szállj le londonban ott menj el a warnr bros studioba kérj egy jegyet a The makimg of harry potter studio tour-ra menj végig a kiállításon csinàlj egy csomó képet közben ird ki fb re h Waaaaa itt wok a hp forgatóhelyén és miközben mész nagyon figyelj arra h nem e jár arra alan rickman és ha megebédeltél a sakk táblánál menj tovább és ha a kiállítást végigjártad lesz egy pálcás terem (a roxfort l "3m magas "modellje után) ahol a színészek es rendezok neve lesz menj tovabb az ajtoban kapsz egy csini kituzot es a vegen lesz egy HP bolt ahol barmit vehetsz .hp figuraktol palcan kerestul griffendeles marekaros hollohatas es hugrabos taláron es salakon át csokibéka es minden izu drazséig barmit!es vegeztel ne fejts el haza jonni:) ennyi lenne az egesz kb190£ azaz kb 570.000 ft repulovel egyutt ft.SOKSIKERT es leci kuldj kepeket!U.I. kell hozza nemi angol tudas kb h le tudd tenni a kozepfoku nyelvvizsgat szia jo utat
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, de mellényúltál, ezzel nem engem sikerült jellemezned. Az angol nyelvtudásom köszöni szépen, jól van, nincsenek problémáim a nyelvvizsga terén.
Nem gúnyolódásra van szükségem, hanem használható segítségre, hiszen nem a mániákus gyűjteményem szeretném e módon kibővíteni, hanem egy számomra fontos ajándék elkészítéséhez kellene.
2014. nov. 10. 21:45
5/5 anonim válasza:
de komolyan ezzel segítettem :)megmondtam h hol tudsz olyat venni...az már csak rajtad áll hogy el mész érte:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!