Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » A LEGO túl drága, sehogy sem...

A LEGO túl drága, sehogy sem illik az ajándékok közé?

Figyelt kérdés

Egy 23000 forintos LEGO készlet, akciósan vásárolva, eredeti ára 30000Ft sem érződik többnek ajándékozáskor max 15000 forintnál.

Már keltettem csalódást vágyott Legoval is karácsonykor. Hogyan érdemes átadni a túlontúl drága ajándékokat?

2014. nov. 4. 02:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
En azt hiszem ertem. Egy gyerek nem eltetlenul erti, hogy az az egy doboz lego annyiba kerult, mint 20 masik ajandk. Neki azt jelenti, hogy egy doboz jatekot kapott, semmi mast. Az en gyerekem is a mennyisegre megy, igy ha nagyobb ajandekot akarunk neki venni, amelle mindig kap aprosagokat is, hogy ne csak egy dolog legyen. Mellesleg mi a felnotteknek is igy ajandekozunk. Egy nagyobb ajandek, melle aprosagok.
2014. nov. 4. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor is furcsa a kérdés, ha belegondolunk. Ha kevesli valaki az egy átadott ajándékot,akkor vesz még mellé 3-at.

Én 15.000 Ft-ért veszek inkább hármat, négyet. Ha viszont megtehetném, hogy 23 ezer Ft-ért csak legót veszek, akkor még tudnék mellé venni mást is...máris nincs probléma.

2014. nov. 4. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
23%
Hát ez a legoból összerakható repülőgép, helikopter és hasonlók, amelyeket másra nem lehet felhasználni olyanok, mint régen voltak azok a darabokból összeragasztható modellek. Ez szerintem tiszta pénzkidobás. Addig foglalja el a gyereket, amíg a szülővel/nagyszülővel összerakja, aztán játszani már nemigen lehet vele. A nagyobb darabok szétesnek és bármely kis elem elvész, többé nem lehet összerakni. Ha meg elvész az összerakási útmutató, akkor vége az egésznek. A Lego céget nyilván felvirágoztatja.
2014. nov. 4. 09:44
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Hát ha a mennyiség a fontos, akkor nem kell 30 ezres legot venni, hanem azon a pénzen sok-sok mást.

Ha meg a gyerek kérte a legot, akkor el lehet neki magyarázni, hogy az milyen drága. Nem biztos, hogy azt kap. De ha azt kap, akkor másra már nem nagyon jut.

2014. nov. 4. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam. Lego a teljes ellentéte az összeragasztható modelleknek... pont az az egész játék lényege, hogy bármilyen modellt veszel, az kompatibilis egy másik modellel és egy 100 darabból álló modellből is már millió féle dolgot össze lehet rakni. Igen vannak emberek, akik összerakják a modellt aztán kirakják (esetleg még össze is ragasszák) dísznek, de egy gyerekre ez nem igazán jellenző, ő játszani fog vele.
2014. nov. 23. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!