Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adnátok egy kislánynak?

Mit adnátok egy kislánynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni. Keresztszülő lettem, és szeretnék venni valamit a keresztlányomnak, ami maradandó, hasznos lehet akár később is, eszmei értéke lehet számára majd később.

Van egy másik kis unokahúgom is, mindkettejüket el fogom halmozni minden jóval, de szeretnék venni valamit kifejezetten a keresztlányomnak, ami neki szól. :)

Gondoltam szép arany/ezüst medálra, vagy akár egy jó mesekönyvre, amibe írhatok(ötletem sincs milyen mesekönyv kéne.. andersen meséi megvan már neki).

Ti mit adnátok? Szerintetek mi az, amit később értékelhetne? :)

Kérlek ne tegyétek át másik kategóriába. Nem véletlenül ide tettem a kérdést. Köszönöm.

2014. okt. 29. 19:40
 1/4 anonim válasza:

A medál szerintem jó ötlet :)

Nem tudom, hogy ki van-e lyukasztva a füle, de pl egy szép fülbevaló is jó ajándék lehet, azt később is tudja hordani :)

2014. okt. 29. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs kilyukasztva neki, nem is fogják, így ez sajnos nem jöhet szóba. :)
2014. okt. 29. 19:47
 3/4 anonim válasza:
Akkor marad a medál, esetleg egy arany/ezüst karkötő, ezeket el is tudja rakni emlékbe :)
2014. okt. 29. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

"Nincs kilyukasztva neki, nem is fogják"

Nocsak, léteznek még értelmes szülők is? Jó ilyet hallani.

2014. okt. 30. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!