Milyen ékszert ajánlanátok?
Sziasztok!
A keresztlányomnak szeretnék arany medált venni. Az első gondolatom egy gravírozható medál volt, amibe a keresztnevének a kezdőbetűjét gravíroztattam volna, de eddig nem nagyon találtam olyan formájú medált ami tetszene.
Esetleg tudnátok ajánlani helyet, ahol találhatok, vagy akár egyéb ötletet medálra(szív, stb.)?
A kereszt ki van lőve, mert nem vagyunk vallásosak, a keresztszülőség nálunk névleges. Mondhatnánk névadónak is, de mi így használjuk. :)
Köszönöm!
Ja azt elfelejtettem írni, hogy nemrég született, tehát ez ilyen 0. szülinapi ajándék lényegében. Olyat szeretnék venni, ami később is tetszhet neki, de legalábbis eszmei értéke lesz. :)
Tehát nem valami kis cuki katica bogaras..
Nálunk szokás ékszert ajándékozni, azért. Mint írtam, eszmei érték.
Számomra a nagyszülőktől, szülőktől kapott ékszer nem haszontalan..még akkor sem ha esetleg ritkán adódik alkalom, hogy felvegyem.
A mi családunk ilyen, te nem. Pont.
Mindenképpen veszek medált, mindenesetre köszönöm a tanácsodat. Nem fogadom meg.
Mellesleg nem magamnak vásárolok.. Kapott tőlem már olyan dolgot, amit kiskorában élvezhet és kapni is fog még ilyet.
Ez egy olyan dolog amit most kap, és majd sok év múlva értékelheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!