Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ékszert ajánlanátok?

Milyen ékszert ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A keresztlányomnak szeretnék arany medált venni. Az első gondolatom egy gravírozható medál volt, amibe a keresztnevének a kezdőbetűjét gravíroztattam volna, de eddig nem nagyon találtam olyan formájú medált ami tetszene.

Esetleg tudnátok ajánlani helyet, ahol találhatok, vagy akár egyéb ötletet medálra(szív, stb.)?

A kereszt ki van lőve, mert nem vagyunk vallásosak, a keresztszülőség nálunk névleges. Mondhatnánk névadónak is, de mi így használjuk. :)

Köszönöm!

2014. okt. 29. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz szét a Pandora.hu-n!
2014. okt. 29. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem írni, hogy nemrég született, tehát ez ilyen 0. szülinapi ajándék lényegében. Olyat szeretnék venni, ami később is tetszhet neki, de legalábbis eszmei értéke lesz. :)

Tehát nem valami kis cuki katica bogaras..

2014. okt. 29. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :)
2014. okt. 29. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz annak a gyereknek olyan dolgot venni, aminek abszolút semmi hasznát nem veszi? Őt akarod megajándékozni, vagy csak vásárolni szeretnél valamit? Ha felnő, akkor sem biztos, hogy tetszene neki, de te most szeretnél neki 10-15 évvel későbbre ajándékot venni? Miért nem valami olyasmit, amiben örömét leli? Vagy ami hasznos? Az én keresztszüleim is számukra szebbnél-szebb aranydolgokat adtak nekem, holott soha nem szerettem az aranyat, és úgy alapból az ékszereket. A névadó keresztapámtól kapta megy óriási hintalovat az 1. szülinapomra.. gyerekkorom legszebb ajándéka volt.
2014. okt. 29. 18:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Nálunk szokás ékszert ajándékozni, azért. Mint írtam, eszmei érték.

Számomra a nagyszülőktől, szülőktől kapott ékszer nem haszontalan..még akkor sem ha esetleg ritkán adódik alkalom, hogy felvegyem.

A mi családunk ilyen, te nem. Pont.

2014. okt. 29. 18:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig gondolod, hogy ezt az egyetlen dolgot fogja tőlem kapni a gyerek egész életében?! Nagyon okos..
2014. okt. 29. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Okos? Igen, az vagyok, köszönöm. Én nem magamnak vásárolok mások részére ajándékot, mivel örömet akarok okozni. Tedd be a pénzt a bankba, és majd veszel neki olyat, aki neki tetszik, ha már értékelni is tudja. Attól azt még hagyomány szerint tőled kapja, hogy van beleszólása.
2014. okt. 29. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindenképpen veszek medált, mindenesetre köszönöm a tanácsodat. Nem fogadom meg.

Mellesleg nem magamnak vásárolok.. Kapott tőlem már olyan dolgot, amit kiskorában élvezhet és kapni is fog még ilyet.

Ez egy olyan dolog amit most kap, és majd sok év múlva értékelheti.

2014. okt. 29. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!