Mit vegyek karácsonyi-házavató ajándéknak?
Kb. karácsonyra fog beköltözni bátyám a barátnőjével az új házba, így ez mindkettőre lenne, tehát valami vázára, díszpárnára gondoltam, vagy ilyesmire. Tudom, hogy "én ismerem őket", "olyat vegyek, amit mindketten szeretnek", de igazából ilyen nem sok van, ami mégis, ahhoz ők az évek alatt összegyűjtögették/megkapták, ami kellett nekik. Viszont külön-külön ajándékot sem akarok, hiszen már azt talán nem illene.
Háztartási eszközeik már most megvannak, tehát csak valami dísztárgy jöhetne szóba, de nem tudom, mit illene, ezért jól jönne néhány ötlet.
Csináltass hímzett törölközőt mindkettőjüknek. Vagy a nevükkel, vagy valami vicces felirattal, pl. A ház ura és A ház asszonya.
Esetleg vegyél ágyneműgarnitúrát
Tesóméknak vettem 2 garn. egyforma ágynemű-garnitúrát, igaz hogy az karácsonyi ajándék volt. De ez esetben a dupla ágyon mindkét két garnitúra amikor tisztát húz fel a sógornőm, mindkettejüknek egyformát tud felhúzni.
Szerintem is jó ötlet, és hasznos is, ill. az ilyesmiből sosem elég... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!