Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek a barátnőmnek?

Mit vegyek a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
15. én leszünk 6 hónapja együtt,és nem tudok mit venni most neki,ez elég nagy dolog nekem,ő az első barátnőm,szeretném valamivel ténylegessen meglepni,gondoltam rózsa + csoki csomagolva,plüssmaci felejtős mert rengeteg van neki,nm kellene neki,gondoltam karkötő,de az sem érdekli,kifaggadtam de semmi..tudtok valami ötletet?Elvinni valahova az felejtős mert az nm olyan :S
2014. okt. 14. 10:14
 1/1 anonim válasza:
Szerintem a rózsa és csoki jó ötlet, és köszönd meg neki ezt a csodás hat hónapot amit eddig együtt töltöttetek. Amúgy lehet készíttetni puzzle-t a közös képetekkel. Én egy ezüst karkötőt kaptam és nagyon megörültem neki, mert akármikor ránézek őt juttatja az eszembe és olyan mintha mindig velem lenne.
2014. okt. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!