Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Kutya vs Szobaátalakítás....

Kutya vs Szobaátalakítás. Szerintetek? /Többi lent/

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok?

Ha mindkettőt szeretném de csak az egyiket finanszírozzák a szüleim.

Kutyus: Máltai selyemkutya

Szobaátalakítás: Én választok ki mindent hozzá.

/Karácsonyi ajándék/

Kiskutyát már nagyon régóta szeretnék de a szobámra is ráférne egy átalakítás.

Vagy a kutyussal még várjak?

16/L

2014. okt. 9. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
A szoba. A kutyával csak baj van, főleg az ilyen agyon nemesítettel.
2014. okt. 9. 19:08
 2/9 anonim válasza:
89%
nos, ha kölyök korában vennéd a kutyust, akkor szerintem a kutya legyen először. csakmert kölyökként ugye tud kárt tenni, és nem hiszem hogy szeretnéd hogy az új szobád tönkretegye. én a kutyát választanám először, később a szobát
2014. okt. 9. 19:16
 3/9 anonim válasza:
72%
Előbb a szoba!!! Biztos, hogy azt választanám, főleg, hogy mindent ÉN választhatok ki hozzá!
2014. okt. 9. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Kutya.

Ha a szobád kifested, átrendezed, másik függönyt veszel, már az is sokat számít, de a kutyát csak egyben tudod megvenni. Illetve a szüleid.

Meg inkább a régi szobát amortizálja le, mint a vadi újat.

Amúgy a költségekkel tisztában vagy? Mármint hogy 100e ft-nál kezdődik egy nem szaporítótól való kutya...

2014. okt. 9. 20:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, mindennek utána néztünk!
2014. okt. 9. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
A szobát válaszd!
2014. okt. 9. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A kutya kötelezettségekkel jár: sétáltatás napjában többször, etetés, orvos(oltások, féregtelenítés, stb. nem sorolom). A kölyökkutya sajátossága, hogy mindent megrág,lepisil, jelöl, tönkretesz, stb. (Mondom ezt úgy, hogy kölyökkorától kezdve nálam van egy 8 éves shar-pei kislány, akit imádok)

Ezek fényében gondold át.

A szobát kifested, felújítod az ízlésed meg a pénzetek szerint(nem tudom, mennyire fér rá, meg mennyi pénzed van rá,30.000 vagy félmillió) és kész. Néha fel kell mosni a padlót és urambocsá egy héten egyszer, nem árt felporszívózni. Aztán ennyi.

2014. okt. 9. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Szoba!

A kutyusnak utána az etetését, oltását is finanszírozzák a szüleid?

2014. okt. 10. 10:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szoba! Sokkal jobban megeri kutyust meg veszel akkor amikor sajat lakasod lesz vagy elobb :)
2014. nov. 1. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!